Kisalföld logö

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos 0°C | 9°C Még több cikk.

Trükkös tolvaj Sopronban: mindent ellop, ami pénz

Egy negyven év körüli soproni nőnek dulakodnia kellett, hogy visszaszerezze pénzét. Egy ismeretlen a városban több idős embert is meglopott már.

Egy kis dulakodás árán, de sikerült visszaszereznie annak a 40 év körüli hölgynek a pénzét, akit Sopronban, a kórház előtt kísérelt meglopni egy ismeretlen férfi. A hozzátartozóját kísérő sértetthez aprópénz váltás ürügyén lépett oda a behízelgő modorú, megnyerő külsejű tolvaj.

Csupán az asszony gyors reakciójának volt köszönhető hogy pénze, melyet az ismeretlen egy óvatlan pillanatban tárcájából kiemelt, megkerült.

Nem volt ilyen szerencséje a többi sértettnek, akiket hasonló módon károsított meg az ismeretlen. A zömében idős emberek segítőkészségét és jóhiszeműségét használta ki a kb. 170 cm magas, köpcös testalkatú, kerek arcú, sötét, rövid hajú, enyhe tájszólással beszélő, ballonkabátot vagy zakót viselő férfi.

A rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy őrizzék meg éberségüket és óvatosságukat az őket megszólító, tőlük segítséget kérő idegenekkel szemben! Amennyiben a fentiekhez hasonló eseményt tapasztalnak, azonnal hívják a rendőrség 107 hívószámát, hogy rendőri intézkedéssel a tolvaj mielőbb megkerülhessen - közölte a rendőrség szerdán.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Államkincstár: új szolgáltatások

Befektetési szolgáltatással bővült a Magyar Államkincstár soproni állampapír-forgalmazási pontjának… Tovább olvasom