Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Tragédiák a vasúti pályán

A Sopron és Fertőboz közötti vasúti pályán, a sínek között egy férfi holttestét fedezték fel vasárnap késő este. Nem sokkal korábban Sopron és az országhatár közötti részen egy fiatal nő lépett mozdony elé.
Alig pár nap leforgása alatt két személy is feltehetően öngyilkossági szándékkal vetette magát vonat elé. Egyelőre nem tudható, hogy a két haláleset között van-e összefüggés.

Varga Gábor, a GYSEV Rt. forgalmi osztályvezetője érdeklődésünkre elmondta: vasárnap 23 óra 20-kor egy férfit ütött el a Győrből Sopronba tartó személyvonat a balfi erdő előtti területen. A vasúttársaság az utasokat taxival szállíttatta Sopronba.

– A rendőrség a helyszínelés során öngyilkossági szándékot állapított meg, az idegenkezűség kizárható – mondta az üggyel kapcsolatban Pirger Diana százados, a Soproni Rendőrkapitányság rendkívüli halálesetek előadója. – A férfinél semmilyen papírok nem voltak. Ezért kérjük a lakosságot, hogy aki a személyleírás és a ruházat alapján felismerni véli az áldozatot, jelentkezzen a 107-es telefonszámon vagy személyesen a rendőrkapitányságon. A vasúti sínek mellett talált férfi barna hajú, körülbelül 170 centiméter magas, negyven év körüli lehet. Fekete műbőrből és vászonból készült cipőt, szürke szabadidőnadrágot, háromnegyedes – szürkés-drappos – orkándzsekit viselt. Pólóján kék alapon RED ON. SUN, alatta kisebb betűvel Lie Fallow felirat olvasható.

A pólót angol zászló is díszítette. A férfi Casio órát viselt, fekete szíjjal.
Múlt pénteken késő este egy fiatal nő lépett a mozdony közeledtére a sínek közé Sopron és az országhatár közötti szakaszon. (Lapunk információja szerint a nő személyazonosságát sikerült megállapítani.) Idén a GYSEV vonalain már három embert gázolt el vonat. Tavaly egész esztendőben hárman lelték halálukat a sínek között.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felújítják a Wallner-lővert

A valaha szebb napokat látott Villa sor 4. szám alatti épületben lázas munka folyik. A tervek szerint május végére megújul a ház, amiben néhány éve még önkormányzati bérlők laktak. A lelakott, elhanyagolt épület többéves magárahagyatottság után most régi pompáját nyeri vissza. A polgármesteri hivatal megrendelésére a Soproni Ingatlankezelő Kft. vendégházat alakít ki az egykori Wallner-villából, ahová a prominens vendégeket szállásolják majd el. Tovább olvasom