Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Tovább tartanak nyitva a temetők

Sopron - Halottak napja és mindenszentek alkalmából a soproni temetők meghosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat. A buszok menetrendje is változik. A közelgő ünnep miatt megváltozott nyitva tartás lép életbe a soproni temetőkben.
A Szent Mihály-temető november 4-ig reggel 7 órától este 8 óráig tart nyitva, gépkocsival való behajtást csak 30-án és 31-én engedélyezik, 8–15 óráig, 300 forint ellenében. (A rokkantaknak ingyenesen.) November 5-től a temető 7–16 óráig lesz nyitva.

Az evangélikus temető november 1-jétől 4-ig reggel 7-től este 8-ig látogatható. A bánfalvi hősi temető és a hozzá tartozó köztemető november 4-ig reggel 7-től este 8-ig, ezt követően reggel 7-től este 6-ig tart nyitva.

A sírkerteknél és környékükön holnaptól november 4-ig folyamatosan járőröznek a Soproni Rendőrkapitányság munkatársai, valamint a polgárőrök. A rendőrök az autófeltörések és tolvajlások megelőzése érdekében is jelen lesznek, de torlódás esetén a forgalomirányításban is részt vesznek.

A helyi és helyközi járatos autóbuszok menetrendjét is érinti az ünnep és a hosszú hétvége. A helyi járatos buszok csütörtökön munkaszüneti, pénteken és szombaton szabadnap szerinti, vasárnap pedig ismét munkaszüneti menetrend szerint közlekednek. A távolsági járatok mind a négy napon a munkaszüneti nap szerint járnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A mentők alapítványa vitte el a pálmát

Sopron - A sörgyárban kiosztották a Soproni a soproniakért akció ötmillió forintos díját. A… Tovább olvasom