Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

Tovább keresik a soproni Bukovits Attilát

Információnk szerint a budapesti XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon már meghallgatták a fiú minden olyan ismerősét, aki az eset körülményeiről felvilágosítással szolgálhatott.

Egyelőre hiába keresi a rendőrség Bukovits Attilát, a soproni származású budapesti egyetemistát, az ELTE bölcsészhallgatóját, aki egy fővárosi kollégium bulijáról tűnt el nyomtalanul a május 24-re virradó hajnali órákban.

Információnk szerint a budapesti XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon már meghallgatták a fiú minden olyan ismerősét, aki az eset körülményeiről felvilágosítással szolgálhatott.

Kovács Viktória őrnagy elmondta: a rendőrség is keresi a fiút.

Korábban írtuk:

"Most már aztán tényleg nagyon hiányzol!! Szóval várunk!!!!"

"Nagyon várjuk, hogy előkerülj!!! (Ismerősök, kérlek, segítsetek egy megosztással!)"

"Sziasztok!
Esetleg merre induljak keresni? A telefonja még mindig nem elérhető." -
írják a Facebookon Bukovits Attila ismerősei. A fiú csütörtökről péntekre virradó hajnalon tűnt el nyomtalanul egy XI. kerületi kollégiumból. Hollétéről semmit sem tudni, életjelet azóta sem adott, telefonja ki van kapcsolva.

A rendőrség megkezdte a nyomozást, a közösségi portálon pedig több mint ezerötszázan osztották meg azt a felhívást, melyben Attilát keresik.

Attila Facebookon közzétett képe.
Attila Facebookon közzétett képe.


A május 24-én eltűnt fiatal a Velvet szerint a Kármán Tódor Kollégiumban tartott Bassment bulin vett részt barátaival. Egyikük a következőképp írta le az eseményeket: "Előtte egy közös barátunkkal kocsmáztunk együtt, de ő nem jött velünk tovább, a Bassmenten pedig egy másik barátunkkal találkoztunk. Attila hajnali fél 3 körül azt mondta, hogy kimegy a kollégium elé telefonálni, és említette, hogy jön egy haverja is, és elémegy."

Attilát negyedóra-húsz perc elteltével elkezdték hiányolni, barátja felhívta telefonon, de akkor már ki volt kapcsolva a telefonja. "Akkor rögtön kimentünk a barátommal, hogy hátha történt vele valami a kollégium előtt, de nem találtuk, valamint a szomszédos utcákat is átfésültük. Azóta semmi hír róla. Rögtön végig lettek kérdezve a barátok, akikkel mostanában tartotta a kapcsolatot, hogy ki lehetett az, aki esetleg kiment elé, de senki sem jelentkezett, hogy őt hívta volna" – írta a Velvetnek Attila barátja. 

A fiú csütörtökről péntekre virradó hajnalon tűnt el nyomtalanul
A fiú csütörtökről péntekre virradó hajnalon tűnt el nyomtalanul.


A Facebookon fellelhető információk szerint a hétvégén egy kisebb csapat körbejárta a környéket, bolti eladókat, járókelőket kérdeztek meg, hogy látták-e a fiút, de a keresésnek egyelőre nincs eredménye.


 

Személyleírás

Bukovits Attila 22 éves, 175 cm magas, testalkata vékony. Haja vállig érő, aznap este össze volt kötve. Időnként kis szakálla van. Homlokán apró, kb. 2 centiméteres heg található. Barátja szerint eltűnésekor kék kapucnis pulóvert viselt, máshol azt írják, fekete-fehér kárómintás pulóver és farmer volt rajta. Telefonja azóta nem kapcsolható. Bankkártyája nincs nála.

Ha bármilyen információja van róla az elmúlt napokból, értesítse az édesanyát (+36305846266) vagy a rendőrséget (107)!Korábban írtuk:

Bukovits Attila soproni lakost május 24-én hajnalban a főváros XI. kerületében látták utoljára, keresésébe a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya is bekapcsolódott.
 
Bukovits Attila
Bukovits Attila

A rendőrség kéri, hogy aki Bukovits Attilát látta, hollétéről, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a legközelebbi rendőri szervnél, vagy az ügyelet 107; 112 telefonszámán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermeknap a Doborjáni Ferenc Nevelési – Oktatási Központban

Érdekes programokkal köszöntötték a tanulókat a gyermeknap alkalmából. Jó hangulatban, új… Tovább olvasom