Kisalföld logö

2018. 09. 21. péntek - Máté, Mirella 13°C | 27°C Még több cikk.

Tovább folytatja a szálláshelyek felújítását

Sopron - Új, fiatal vezető került a Soproni Gyermek- és Ifjúsági Tábor élére. Szórádi Norbert (27) célja a felújítások folytatása, a működés gazdaságossá tétele és a marketingtevékenység erősítése. Nyertes pályázat eredményeként Szórádi Norbertet választották a Soproni Gyermek- és Ifjúsági Tábor vezetőjévé.
Az új „főnök" 27 éves és korábban is a tábor alkalmazottja volt. Idegenforgalmi és marketingvégzettséggel rendelkezik, melynek szeretné hasznát látni munkája során. – Amennyiben pénzügyi lehetőségeink engedik, idén is folytatjuk a szálláshelyek felújítását – nyilatkozott a céljairól Szórádi Norbert.

– Ennek első ütemeként pályázati támogatásból a központi épület régi szobáit újítjuk fel. Reményeim szerint a nyár közepére a bejárat mellett található vendégházunk fürdőszobáit is felújíttatjuk. Az új vezető hozzátette, cél a továbbra is olcsó, de minőségében egyre javuló, színvonalasabb szálláshelyek biztosítása.

– Egyre nagyobb az igény a különböző rendezvények iránt, ezért színes programokat kínálunk a hozzánk érkezőknek, elsősorban Sopronban és környékén. Tavaly ősszel a hozzánk kilátogatók harmadszor vehettek részt a gesztenye- és méznapunkon, amelynek megrendezése idén is a terveink között szerepel. A soproni fiatalokat, iskolákat is szívesen látjuk szabadtéri, tantermeken kívüli foglalkozásokra, rendezvényekre.

Az évente visszatérő nagy táborok, városi sportrendezvények mellett kisebb csoportok, egyesületek és edzőtáborok jelentkezését is várjuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vezetői pályázatokat írnak ki

Sopron - Két soproni óvoda vezetői állására ír ki pályázatot a közgyűlés. A jelenlegi vezetők a… Tovább olvasom