Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Tóth Éva: harmadik hét, második lemez

Biczi László miért nem aggódott akkor, amikor a Magyar-Hiller SZDSZ-MSZP oktatási kormányzat teljesen meggyengítette a pedagógusok helyzetét? - tette fel a kérdést Tóth Éva (Fidesz-KDNP).

Az MSZP azt elmúlt hét után most megint „feltette a régi lemezt", újra elővették a korábban már számtalanszor elmondott csúsztatásaikat. Mindig megvan annak a diszkrét bája, amikor az MSZP akar kioktatni reformokból, átalakításokból, miközben ők vitték csődközelbe az országot, adósították el az önkormányzatokat és kergették devizacsapdába a családokat - közölte pénteki sajtótájékoztatóján Tóth Éva, a Fidesz-KDNP soproni önkormányzati képviselője.


A politikus hozzátette: a szocialisták által hátrahagyott zűrzavart a Fidesz-KDNP kormánynak kellett megoldania. Kemény és következetes munkával ezt tettük és ezt tesszük továbbra is, miközben a Fidesz –KDNP kormány minden területen konkrét segítséget nyújtott az embereknek, és érezhetően növekedő pályára állítja az országot. Ilyen örökséget hátrahagyó MSZP részéről arcátlanság bármit is számonkérni a mai kormányzaton.

- Biczi László miért nem aggódott akkor, amikor a Magyar-Hiller SZDSZ-MSZP oktatási kormányzat teljesen meggyengítette a pedagógusok helyzetét? Miért nem aggódott Biczi László akkor a pedagógusokért, amikor az ő elhibázott politikájuk következményeit szenvedte a pedagógustársadalom, amikor tanárbántalmazás általánossá válhatott? Miért nem aggódott akkor, amikor kakaóbiztos számítógépekre költötték a szocialisták az oktatási pénzeket? - folytatta a politikus.

Az MSZP-kormány megtehette volna, hogy az adósságba kényszerített önkormányzatok adósságállományának egy részét átvállalja, de nem tette meg. Az MSZP nyolc évig úgy osztott feladatokat az önkormányzatoknak, hogy nem adott hozzá annyi pénzt, amennyiből el lehetett volna látni azokat, sőt elvont.

Akkor Biczi László miért nem méltatlankodott a saját MSZP kormányánál? Nem kérünk kioktatást az MSZP-től a soproniakkal való kapcsolattartásban sem. A képviseleti demokrácia lényege, hogy a választott vezetőket és a kérdéssel foglalkozó illetékeseket minden kérdéssel közvetlenül meg lehet keresni, ezért nem a sajtón keresztüli üzengetést tartjuk célravezetőnek és közvetítőkre sincs szükségünk - zárta Tóth Éva. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Havazás - Összehangolt munkával szállítottak betegeket a soproni kórházba

A betegek ellátása is fontos feladat a rendkívüli időjárás során. Tovább olvasom