Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Török Zoltán - Ilyennek szeretlek, Sopron

Török Zoltán Sopronnal kapcsolatban azt vallja, hogy ez az a város, ahol egyszerűen csak jó élni. Itt minden egyben van.

Török Zoltánnak, az Arénát, és a női kosárlabda csapatot is működtető Raabersport Kft. ügyvezető igazgatójának fiatal korában sokat jelentett az egyetem botanikus kertje, manapság viszont a Csík Ferenc uszoda áll hozzá a legközelebb, ha már helyeket, épületeket kell említeni. A sportvezető azt mondja: példa értékű és európai színvonalú ez a sportlétesítmény, amely sokat ad mindazoknak, akik fontosnak tartják az egészségük megőrzését.

Török Zoltán.
Török Zoltán.


- Sopronban azt szeretem a legjobban, hogy itt mindig biztonságban érzem magam - vallja Török Zoltán. - Az évszázados múlt, az épített környezet és a rengeteg zöld felület harmóniája adja számára a város annyira kedvelt hangulatát. Mellette még azt tartja a legnagyobb előnynek, hogy a kultúrát és a sportot kedvelők egy nagyvárosi kínálatból válogathatnak.

 Ilyennek szeretlek, Sopron!

Ön milyennek látja, szereti Sopront? Várjuk fotóit, történeteit! Mutassa meg, Önnek mi a legkedvesebb a városban!Szerinte a város miliőjét úgy kell megőriznünk, hogy az utánunk jövő generációk számára abból semmi ne vesszen el!

A Csík Ferenc uszoda áll hozzá a legközelebb.
A Csík Ferenc uszoda áll hozzá a legközelebb.


Török Zoltán végezetül egyszerűen, de mégis találóan fogalmazta meg azt, hogy mit szeret a városban: „Olyan számomra Sopron, ahol egyszerűen csak jó élni".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Messze volt a kuka? Szemét a piknik után - fotó

Olvasó tudósítónk sok mindent látott már a soproni Besenyő lakóparknál. Most a kuka volt messze,… Tovább olvasom