Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

˝Törekedjünk a fejlődésre˝ - Eleonora legújabb kiállítása Hegykőn - fotók

A Sopronban élő festő, Döngölö Eleonora 11. kiállítása szeptember végéig látogatható: absztrakt, modern képek, női arcok, csendéletek a tárlaton.
Az olimpiai játékok jelmondata latinul a "citius, altius, fortius", amely magyarul annyit jelent, hogy "gyorsabban, magasabbra, bátrabban". Ezt a jelmondatot választotta legújabb kiállítása hívószavainak Döngölö Eleonora.

- Nemcsak a művészetben, hanem az élet minden területén is fontos, hogy ne ragadjunk meg egy szinten, nem szabad megállni, törekedjünk a fejlődésre, a jobbra. Ezt az üzenetet szeretném átadni a tárlatom képeivel - fogalmazott a kisalfold.hu-nak a 14 éves kora óta Sopronban élő festő.

Eleonora legújabb kiállítása Hegykőn

- A női arcok, a csendéletek, a hatalmas gyümölcsök ábrázolása mellett az absztrakt, modern irányzatba is belekóstoltam, így ilyen témájú képek is láthatóak a tárlaton. A kiállítást Völgyi János, hegykői festőművész nyitotta meg, és az estnek volt egy meglepetése is. Kulakov Oleg barátom hobbija, hogy különleges, nem mindennapi tárgyakat gyűjt. Elhozta ezeket a megnyitóra, az érdeklődők ritka kiskanalaktól elkezdve a különleges maszkokig megtekinthették gyűjteménye darabjait - mesélte Eleonora.

Eleonora tizenegyedik kiállítása a hegykői Tornácos étteremben nyílt meg, szeptember végéig ingyenesen látogatható.

- Ezek ˝tornácos˝  tárlatok már szinte nemzetközi kiállítások, hisz nem csak magyarok tekintik meg, hanem sok osztrák és orosz, ukrán ismerősöm jön el megnézni - fűzte hozzá a festő.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drogfogyasztók buktak le Sopronban

A rendőrök észrevették, hogy az igazoltatottak zavartan, idegesen viselkedtek. Tovább olvasom