Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Topmodellversenyt nyert a tíz éves soproni Krisztián

A soproni tízéves Till Krisztián nyerte kategóriájában a Topmodell országos viadalát korosztályában Budapesten, így ő képviselheti hazánkat a Bulgáriában rendezendő világversenyen.

– Édesanyám véletlenül vette észre a felhívást, ő irányította a figyelmemet az országos rendezvényre. Arra gondoltam, érdekes lehet a kifutón lenni, így jelentkeztünk a versenyre.

Ez volt életem első ilyen fellépése – mondja a soproni Till Krisztián, a Hunyadi-iskola kitűnő tanulója, aki a Sztárcsemete Hungary Topmodell megmérettetésen a 10–14 évesek kategóriájában az első helyen végzett. – A verseny során sokat segített az, hogy négyéves korom óta csapatban focizok, így a közönséget már megszoktam, s nem izgultam a kifutón.

Till Krisztián ott lesz a Little Miss and Mister Planet elnevezésű modellvilágversenyen.
Till Krisztián ott lesz a Little Miss and Mister Planet elnevezésű modellvilágversenyen.


A versenyzőknek fehér pólóban és farmerben, utána utcai vagány viseletben, majd elegáns öltönyben kellett a zsűri elé járulniuk. A döntnökök között ott volt Kiszel Tünde, a műsort Kasuba L. Szilárd vezette. A győztes Till Krisztián jutalmul egy családi wellnesshétvégét és óriásplakát-fotózást kapott, továbbá a Bulgáriában június közepén rendezendő, Little Miss and Mister Planet elnevezésű modellvilágversenyen való részvétel lehetőségét.

– Van feladatunk bőven, a világversenyen angolul kell Krisztiánnak bemutatkoznia, valamint közel háromperces „talent-show-t" előadnia. Tánctanár készíti fel erre fiamat – veszi át a szót az édesanya, Tillné Németh Andrea.

– A világversenyen az utcai vagány, az öltönyös és a koktélruha mellett a résztvevőknek mesehős jelmezét és népviseletet is magukra kell majd ölteniük. Mi Robin Hoodot és a betyáros ruházatot választottuk. Ez utóbbit győrújbaráti iparművész varrja fiunk számára. Ráadásul Budapesten felfigyelt 15 éves lányunkra, Eszterre az országos verseny főszervezője, Bartalovics Ildikó, s végül őt is nevezte a bulgáriai világversenyre. Reméljük, a véletlenek sorozata további jót fog tartogatni számunkra...
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élményekkel könnyebb a gyógyulás

A Bátor Tábornak ajánlotta fel családi lovasnapjuk teljes bevételét Vadon Sára. Egy kis barátjára, a… Tovább olvasom