Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Tök jó fej apukád van - Születésnapi meglepetés egy soproni óriásplakátról - fotó

Stílszerű ajándékkal lepte meg kislányát a soproni Lagler András. Óriásplakáton érkezett a meglepetés.

A soproni Csengery utca Frankenburg úti részénél lévő óriásplakáton napok óta látható az alábbi felirat: "Boldog szülinapot Evike".

A kisalfold.hu megkereste a plakát tulajdonosát, Lagler Andrást, arra kérve, hogy hozza össze portálunkat, és az ajándékozót.

- Rátaláltak - mondja Lagler András, aki hallván értetlenkedésünket rögtön hozzátette: ő lepte meg ily módon a lányát.

- Evikének volt egy elejtett mondta, s az megmaradt bennem - tette hozzá. - Ahogy közelgett a nagy nap, mind inkább arra gondoltam: mi lenne, ha egy "óriásplakáton érkezne a meglepetés".

Az ünnepelt a születésnapi ajándékkal
Az ünnepelt a születésnapi ajándékkal


A tartalmat instrukcióim alapján egy kedves reklámgrafikus barátom szintén ajándékba készítette el. Kinyomtattuk, majd nagy titokban felragasztottuk. Úgy, hogy erről az ünnepelt semmit se sejtsen.

Az életkort diszkréten elrejtettük, de a figyelmes szemlélődő kitalálhatja azt az elhelyezett virágok - sárga tulipánok - számából.

Ekkor átvette a szót az ünnepelt.

- A nagy nap, apu vitt iskolába, s úgy tett, mintha "véletlenül" elnézett volna egy útkereszteződést, a Csengery utca felé mentünk - mondja - Lagler Evangelina.

- A lámpák miatt lassítottunk, én pedig felnéztem, alig hittem a szememnek. Nagyon meglepődtem. Az iskolában az osztálytársaim így fogadtak: "Ezt tényleg neked rakták ki?! Tök jó fej apukád van!" - ez is különösen jól esett.

- Már többen is érdeklődtek nálam, hogy miként lehet egy ilyen meglepetést elkészíteni, végrehajtani. Úgy tűnik, lesz még követője a mostani akciónak - zárta Lagler András.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkagödör fala temetett maga alá egy vállalkozót Sopronban

A soproni sportaréna felújításai munkálatai során történt a tragédia csütörtök délután, a munkás a… Tovább olvasom