Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Több vádlott eltűnt

Sopron - Tíz vádlott nem jelent meg a hétfőn – csalás és okirat-hamisítási ügyben – kezdődött büntetőper keddi és szerdai tárgyalásán.
A Soproni Városi Bíróságon hétfőn kezdődött – hatvanöt vádlottal – az a nagyszabású büntetőper, amelyet húszmillió forint értékben elkövetett csalás és okirat-hamisítás miatt kezdeményeztek.

Újabb fejlemény, hogy a keddre és szerdára berendelt vádlottak közül öten annak ellenére nem jelentek meg a tárgyalóteremben, hogy korábban szabályosan átvették az idézést. További öt vádlott ismeretlen helyre költözött, őket a rendőrség segítségével fogják felkutatni. Ha ez sem vezet eredményre, elfogatóparancsot adnak ki ellenük. Amennyiben ennek hatvannapos határideje lejár, az ügyész indítványozhatja, hogy e vádlottak távollétében hozzák meg az ítéletet.

Dr. Gajdos Anikó bíró mindezek miatt a büntetőpert elnapolta. A Kisalföld érdeklődésére elmondta: reméli, hogy a hatvanöt vádlottas ügy végére még a téli ítélkezési szünet előtt pontot tehet.

Olvasóink írták

 • 10. /joco1 2008. augusztus 10. 07:13
  „"Egy Vélemény" nincs "Vélemény"?”
 • 9. /joco1 2008. augusztus 09. 16:57
  „1vélemény:.Miért "annyira balos " valaki ha gárdisták vezéreiröl le/beirja a valot? Sajnos az áremelések mindenkit sujtanak, és nem elsösorban a "balos" kormánynak köszönhetöek, tudja a jobbos olaszoknál is emelkednek az Ön által felsoroltak,.másik :"vélemény": a nyugdijas "sakkban "tartásnak miköze van a köztörvényes gárda alvezérekhez, vagy a komcsi fövezérhez, tudja a gárdárol irtam. Miért kell egyböl "balozni" komcsizni" ha valaki arrol ir, hogy egy sz.jobbos gárdárol, kik a c.bünözés és a komcsik elleni küzdelmet tüzték ki célúl leirják , hogy hasonloan bünözök és komcsik.Hát miért?Tudják az egyik tbányai gárdista (34 éves) és már/csak 14X volt büntettve. vagy a másik szolnoki aki "csak" 10X.stb”
 • 8. Vélemény 2008. augusztus 09. 16:34
  „jocó1!

  Könyörtelen tömegbázisával a több mint hárommilliós nyugdíjastábor sakkban tartja a pártokat.

  EHHEZ MIT SZÓL?”
 • 7. Egy Vélemény 2008. augusztus 09. 16:23
  „JOCÓ1!

  a nyugdíjas kor szép!

  FŐLEG HA AZ EMBER ÚGY ÉRI EL, HOGY VAN MÉG MUNKÁJA és NYUGDÍJAT IS KAP!

  AZÉRT ENNYIRE NEM KELLENE BALOSNAK LENNI EZÉRT - INKÁBB JOBB LENNE EGY KICSI TÁRGYILAGOSSÁG -TALÁN!!

  EGYÉBKÉNT MI A VÉLEMÉNYE AZ ENERGIAÁREMELKEDÉSEKRŐL, A TÁVFŰTÉS ÁREMELKEDÉSÉRŐL, AZ ÉLELMISZERÁRMELEKEDÉSRŐL -S ARRÓL AMIT EZEK ELLEN A BALOLDAL TETT! VAGY NEM?”
 • 6. /joco1 2008. augusztus 09. 06:02
  „Polgár :tudod én arrol a jobbikos alakulatról irtam ahol az alvezérek közül többen voltak büntettve.És milyen "SZ....S ÉLETET" mentett már meg a gárdád, tudod a"közbiztonság javito sétá"-i során? Irj légyszi csak egy példát, de ha akarod én ellenpéldaként ismertettem az egyik gárdista alvezér bünlajstromát.De csak ha akarod.Megj.:tudod én mikor hasonlo koru voltam mint Te én is dolgoztam, és tudod nekem "szerencsém" van/volt, hogy megélhettem a nyugdijas kort.Kivánom Neked is , hogy érd el anyugdijas kort és egy "ifjonc" hasonlo modon "kritizálja " a korodat.Ja a "komcsizást" figyelmen kivül hagyom, Ti mást sem tudtok ha valaki esetleg nem szélsöjobbos reagálást ir ill. nem gárdista és kuruc(kodo) info hivü, csak komcsizni?”
 • 5. POLGÁR 2008. augusztus 08. 09:12
  „joco1. miracle.TI NYUGDIJASOK VAGYTOK, HA JOL SEJTEM,ÉS 1 NAGYON KÉNYES KÉRDÉS:NEM VAGYTOK KOMCSIK?????? MENJETEK KAPÁLNI,NYUGDIJAS KLUBBA,GŐZŐTŐK NINCS AZ EGÉSZ ŰGYRŐL!!!!! ÉRDEKELNE HA 1 JOBBIKOS MENTENÉ MEG A SZ...S KIS ÉLETED,AKKOR IS IGY NYILVÁNULNÁL MEG??? TI NAGYON BOLDOGTALAN ,/emberek/,lehettek HOGY MINDENT KRITIZÁLTOK.
  HA TI BŰNŐSŐK LENNÉTEK,MENNÉTEK A SITTRE KANCSONAK?????
  ODA MÉG A BŰNŐS SEM AKAR MENNI. NO MEGYEK MELOZNI,ÉN NEM
  NYŐGDIJAS VAGYOK!!!!!!!”
 • 4. Soproni 2008. augusztus 07. 16:21
  „HA A SOPRONI RENDŐRSÉGEN MÚLIK - EZT A PERT LE LEHET ZÁRNI - MERT A VÁDLOTTAK SOHA, DE SOHA NEM KERÜLNEK ELŐ!!!”
 • 3. miracle 2008. augusztus 07. 13:35
  „Büntetőper lenapolva.
  Na ehhez külön gratulálok. Ebben az évszázadban már meg se fogják tartani, mert sose fogják egyidőben, egy helyre összefogdosni mind a 65-öt. Persze a mi pénzünkön majd hetente kiírják, jön 60, megint elnapolják, aztán az a 60 is mgunja, hogy fölöslegesen jár, tiszta jó ez a rendszer.
  Meg kellett volna nélkülük tartani, vessenek magukra, hogy nem jelentek meg, jól lesittelni őket, volt kifogása, nem.
  Szintén külön gratulálok ahhoz, hogy bár hétfőn ott volt mind, valószínű mindenki csak aludt adatfelvétel helyett, ha 5-ről kedden már azt se tudták, hogy hol lakik.”
 • 2. /joco1 2008. augusztus 07. 09:59
  „Elmentek az egyik jobbikos alakulat"közbiztonság javito sétájára"”
 • 1. Egy Ember 2008. augusztus 07. 09:28
  „Igen ezt Magyarországon minden gond nélkül meg lehet csinálni!

  ismerek olyan esetet amiben, ha egy erőszakos cselekmény sértettje "nem áll a sarkára", a rendőrség simán futni hagyja a tettest, pedig a megadott személyleírás és egyéb adatok alapján gond nélkül megtalálható lett volna.

  persze csak akkor, ha a rendőrség is akarja!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gázpisztoly és puska – engedély nélkül

Sopron - Egy soproni férfinél engedély nélkül tartott puskát és gázpisztolyt találtak a rendőrök,… Tovább olvasom