Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 18°C | 23°C Még több cikk.

Tizenötször lőtte fejbe magát

Legalább tizenötször lőtte fejbe magát gázpisztollyal egy 60 esztendős budapesti hölgy Sopronban.
Dr. Reinhoffer Csaba
Legalább tizenötször lőtte fejbe magát gázpisztollyal egy 60 esztendős budapesti hölgy Sopronban kedden éjjel. Testi és lelki sérülései miatt az Erzsébet-kórházban ápolják.

Sopronban a Lövér körút és a Becht Rezső utca környékén éjféltájt egy padon ülő, vérző fejű asszonyra lettek figyelmesek az arra járók. A kihívott rendőrök megállapították: öngyilkossági szándékkal egy hatvanéves budapesti hölgy gázpisztollyal többször – a sérülések alapján legalább tizenötször – homlokon lőtte magát. Az asszony tettének okáról semmit nem volt hajlandó mondani. A lelki krízisen átesett nő sérüléseit a soproni Erzsébet-kórházban látták el, majd az asszonyt az ideg- és elmeosztályra vitték. A rendőrség a gázpisztolyt lefoglalta.

– Az öngyilkossági kísérlet helyszínén megtaláltuk a légpisztoly dobozát is, benne a patronokat és a fegyverbolt számláját – mondta dr. Reinhoffer Csaba alezredes, a bűnügyi osztály vezetője.

– Megállapíthattuk, hogy a légfegyvert – amely nem minősül lőfegyvernek, s így nem is engedélyköteles – április 11-én vásárolta a nő Budapesten, majd vonatra szállt és egyenesen Sopronba utazott. Éjfélhez közeledett az idő, amikor önmaga felé fordította azt a magyar gyártmányú gázpisztolyt, amely szerencsére nem volt alkalmas élet kioltására, inkább fenyegetésre, ijesztgetésre való. Nem tudni, mi késztette a ravasz meghúzására az asszonyt, akinek a fején és az arcán így is sérülések keletkeztek. Mivel öngyilkossági kísérletről van szó, ezért államigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk az ügyet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronban várják az Újpestet

Hétfőn délelőtt a szerda esti Újpest elleni hazai bajnoki mérkőzés kapcsán pályabejárást hajtottak végre a Soproni Városi Stadionban.
A pályabejáráson Gőbl Gábor, a Matáv FC Sopron ügyvezetője mellett részt vett Farkas Gábor, Sopron rendőrkapitánya és Wischy Péter, a létesítményt üzemeltető Sik Kft. sportrészlegének vezetője. Tovább olvasom