Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Tizenhat órán át nem volt áram

A hálózat javítása valóban elhúzódott, mert a hibahely behatárolása hosszabb időt vett igénybe.

Sopronkövesden vasárnap este 5-től hétfő reggel 9.20-ig több házban nem volt áram, így például a Jókai utcában sem – panaszolta Orosz Józsefné. – Ilyen hőségben miért nem lehetett hamarabb elhárítani a hibát? Félő volt, hogy kiolvadnak a hűtők, a fagyasztók, meg még a ventilátort sem lehetett használni. Miért nem volt 16 órán keresztül áram?

Az E.ON szóvivőjétől megtudtuk, sajnos a hálózat javítása valóban elhúzódott, mert a hibahely behatárolása hosszabb időt vett igénybe. Mivel az üzemzavar elhárítása a garantált szolgáltatásokban meghatározott határidőn belül nem történt meg, ezért az érintett fogyasztók automatikusan megkapják az ilyen esetekre meghatározott kötbér összegét, az ötezer forintot.

Locsmándi Béláné soproni olvasónk azt jelezte, Sopronban két hónapja nincs közvilágítás a Lövér körúton, az uszodától az Erzsébet-kertig terjedő szakaszon. Többször is tettek bejelentést, de eddig semmi eredménnyel nem jártak. Milyen problémát kell megoldani, hogy legyen ott közvilágítás? Mikor reménykedhetnek ebben a környék lakói?

Az E.ON közlése szerint a múlt héten két hibabejelentést kaptak erről a területről, akkor javították is a hibát. Július 25-e óta további észrevételek nem érkeztek. Ha az ott lakók tapasztalják, hogy ismét nincs közvilágítás, jelezzék azt az ügyfélszolgálatnak, mert csak így intézkedhetnek arról, hogy a hiba javítása minél előbb megtörténjen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerződéskötés, nem egyenlő feltételekkel?

˝Az építményadó a rendelő fenntartására kapott önkormányzati támogatás több mint felét elvitte.˝ Tovább olvasom