Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Tisztújítás az SZDSZ-ben

Sopron - Tisztújítást tartottak az SZDSZ soproni csoportjában. Elnökké dr. Molnár Józsefet választották, aki eddig a párt helyi szervezetének tagja volt. Az ügyvivők Kóczán Zoltán, Mórocz István, Nagy Gábor és Ágfalvi András, a megyei választmány tagjai Vámosi Tibor és Szukits Rezső lettek.
Molnár József beszélt a nyár végére kidolgozásra kerülő programjáról, és utalt a jövő hónapokra tervezett arculatváltásra is. – Meghatározó eleme a helyi szervezet létszámának növelése lesz – közölte az elnök tegnap tartott sajtótájékoztatóján. – Ezenkívül a liberális klubot tovább kívánjuk fejleszteni. Munkám során számítok az ügyvivői testületre, hiszen párttársaim már régóta tevékenykednek a soproni közéletben.

Olvasóink írták

 • 19. LAZA 2008. július 04. 13:54
  „Tisztelt Koczán Úr!
  Bevallom az őnők pártjáról az Őnők pártjának a tevékenységéről nagyon nehéz logikusan fogalmazni.A teljesen öszinte és nyilt megfogalmazások után gyorsan megkapjuk a rasszista,fasiszta,fajgyülölő és egyéb nem túl kedvező jelzőket.
  Nem beszélve,hogy esetleg szélvészgyorsasággal kerülnék kimoderálásra.(Igaz,itt a Kisalföld fórumokon mostanában egy kicsivel nagyobb szólás szabadságot lehet tapasztalni)
  Egyébként pedig sokszor nézem a közgyüllést és akár hiszi akár nem legtöbször az Őn megnyilvánulásaival értek egyet.Nem ugy pártjának nagypolitikájával.
  Az előző hozzászolásomban lehet,hogy egy kicsit pongyolán fogalmaztam,de véleményem szerint mindenki megérthette aki akarta.Szerintem Őn is.
  A kérdéseire pedig most nem szivesen válszolnék mert akkor tényleg megkapnám a fönti jelzőket.Ezt pedig nagyon szeretném elkerülni.”
 • 18. Kóczán Zoltán 2008. július 04. 00:18
  „Tisztelt Laza Úr/Asszony!
  Tessék visszaolvasni és végiggondolni amit írt!
  Nincs értelme! Összefüggéstelen, logikátlan.
  Válaszolni sem lehet rá, ezért kérdezek:
  1.Minden párt érdekvédelmi szervezet, mi nem lehetünk azok?
  2. A Többieknek miért van szüksége a gyűlöletkeltésre, gyűlöletbeszédre, uszításra? Mert Ők igazi pártok?
  3.Mi és ki jogosult a gyűlöletre?
  4.Mitől igaziak a többiek? Mert ön ÚGY GONDOLJA?
  5.Melyik pártból nem morzsolódtak le többen-kevesebben az elmúlt 20 évben? Vannak akik feloldódtak eltűntek teljesen!
  6. Ön szerint az ÁFA kit illet a magyar adórendszerben?
  ( hogy sok a 20% az nem kérdés, ezzel egyetértek)
  7. ha az ÁFA csökkene akkor vásárolnánk többet, igy lenne , nagyobb haszna a kereskedőnek, termelőnek és igazolódhatna a sanda gyanúja a "megbízónkról" Kik azok Ön szerint?”
 • 17. LAZA 2008. július 03. 17:08
  „Kedves Koczán úr!
  Valóban az SZDSZ nem folytat gyülölködő politikát és az is igaz,hogy nem használnak gyülőletbeszédet.Miért is? talán azért mert nincs erre szükségük.Valójában az Őn pártja nem is igazi párt hanem egy érdekvédelmi szövetség.Jól tudhatják ezt a párt alapítói is mivel a túlnyomó többségük már régen otthagyta őnőket.
  Most tehetnének a magyar emberek sorsának a jobbra fordulásáért ha megszavaznák az áfa csőkkentéseket csak hát akkor nem jutna szuperprofit a többletbevételekből az Őnők megbizóinak.”
 • 16. bal-fék 2008. július 02. 08:31
  „Ej, Miklós, Miklós! Érik a verés!!!!”
 • 15. /joco1 2008. július 01. 22:44
  „Ja és csak neked kicsiny .....Mikor leirtam a csapatod-magyar SA.-rol-hogy milyen klasz büntetettelőéletü vezéreitek vannak, és "szoc.hazás" kitüntetett munkásőr(fő)parancsnok csemet a fönökötek, miért nem reagáltál? Fájt az igazság.”
 • 14. /joco1 2008. július 01. 22:39
  „bal-fék: Na már te is kezdel mozgolodni?Tudod én azt irtam-többket közt-, hogy miért nem szeretem az SZDSZ-T, és utána leirtam, hogy te és elv-társaid köztük többen nyiltan náci elveket vallok, csak ocsmány és trágár jelzös "reagálásokat" ismertek.De te kicsiny féreg-bocsi moderátor- már megint nem érveltél, nem a leirtakat "cáfoltad(pld: van ifjugárda? Nincs.Van fasiszta elveket valo Sa utod gárda ?VanMegj: a név lényege-joco1 -nem változott, csak a regisztrálásnál vagy én vagy a "gép" tévedett.”
 • 13. bal-fék 2008. július 01. 13:34
  „joco1, vagy (joco1), vagy (joco1, végül is tök mindegy! Kit nevezel Te féregnek? Megint megkezdted a napi zavarkeltést? Most meg benyalsz egyet a szadesznak? Istenem, csak egyszer tudjam meg, hogy ki is vagy Te valójában! Nem teszed zsebre amit kapni fogsz! De azt hiszem, ismerve itt pár ellenségedet, csoportos garázdaság lesz belőle!”
 • 12. (joco1 2008. június 30. 20:33
  „Koczán Úr(én valojában nem szeretem az SZDSZ-t, a "szárnyaló" közt.elnök megválasztási "modszerük" ota, de) mit vár az olyan szélső és "közép" jobbos elv-társaktol kik érveket nem ,csak ocsmány jelzöket ismernek ?Van ki tojást és molotovkoktél dobál, van ki csak verbális tojásdobáló.Mind két "fajta" ember a sz.jobbos oldalon az "egyazászló" hivei közt találhatok meg. Érdekes a sz.balos nézeteket vallok nem reagálnak, nem "köpködnek".Nincs "ifjugárda" munkásöregység" csak a hitleri és a "mi" korábbi nyilas csapatainkra utalo magyargárda(SA). Hát mit vár Ön és kicsiny csapata, Önöket nyilta le "zsidozo"buzizo" alja férgektöl?Mit?”
 • 11. Kóczán Zoltán 2008. június 30. 11:32
  „Tisztelt hozzászólók!

  Meglepő az a véleményük, hogy az SZDSZ "gyűlölködő" politikát folytat...
  Mi utal erre, melyik politikusunk mondott gyűlölködő beszédet, akár egy mondatot is? Idézzék kérem! Mikor és kibe folytottuk bele a szót, mikor és kit dobáltunk meg, vagy vertünk meg?
  Tisztelt Erdész úr! Mit jelent a "mocskos" politikánk? Miért nem meri vállalni a nevét, amikor ilyent mond vagy ír? Miért bújik az "erdész" név mögé? Szerencsére szabad országban élünk végre, ahol mindenki azt mond amit akar és úgy hisz az Istenben ahogy tud (vagy nem ). Az ön szavaiból folyik a gyűlölet, nem egy keresztény gondolkodás az Öné.... Vagy?”
 • 10. Menni kéne 2008. június 30. 11:22
  „Még ilyen sok szdsz-tag van, hogy ennyi sarzsit ki lehet osztani? Vagy mindenki "lett" valami.”
 • 9. (joco1) 2008. június 29. 15:59
  „sz.jobbos: hát nem érted:? csak az utcán voltatok/vagytok nagyok.Tudod mikor nem ketten hanem 12-en vagytok/voltatok. Tojást/molotovot dobálni ocsmányságot üvöltözni azt tudtok_nézd meg a korabeli 1930-as náci/fasiszta hiradokat: ott is csak üvöltötök, könyveket égetettek- és mi lett ?Hát kedves ultra fasiszta (jobbikos)-lehet hogy ez egy kicsit tulzás, -tehát nyilaskánk hajrá az URNÁKIG.Ja és ha már a 7-es reagálásomat nem tudtad "felfogni/megérteni" hát valoszinü itt-mivel történelem is szoba került- már gonban leszel.Kérd meg a nyiltan fasiszta elv-társadat "kapuvárit", hátha tud segiteni, de öt "meglepte" és még most is értelmezi az"elutasitjuk a gyülöletkeltést és uszitás" szöveget.”
 • 8. Szélsőjobbos 2008. június 29. 09:27
  „7-es! meg is látszik az országon!most majd buktok az urnáknál is!hajrá Jobbik!”
 • 7. (joco1) 2008. június 28. 20:37
  „"sz.jobbos" tudod eddig mindig minden sz.jobbos pártocska az "utcán" nagy volt, de válassztáskor mindig buktak. ÉRTED? NEM MI?”
 • 6. c1 2008. június 28. 18:56
  „4
  Igazad van!”
 • 5. munkás 2008. június 28. 17:12
  „ha erdésznek lenne iagaza, akkor a KDNP-ről sem kellene írmi, mégis tele van vele a Kisalföld...”
 • 4. hmhm 2008. június 28. 15:59
  „a munkáspártól fényképes írás volt, kedves erdész! előbb olvass újságot, s csak aztán problémázz! amúgy kellemes hétvégét neked, és hajrá VOLT!”
 • 3. Szélsőjobbos 2008. június 28. 12:39
  „Nem látják a tisztelt szdszesek,hogy gyűlöletkeltésre és uszításra épített politikájuk megbukott!már a Jobbik is erősebb!”
 • 2. erdész 2008. június 28. 10:00
  „Remélem csak ez a 7 ember fog szavazni az szdsz-re választáskor Sopronban, és nem több.Nem hittem 89 elött, hogy valaha is ezt mondom,de a legkárosabb, legmocskosabb világnézet a liberálisoké.Tünnének végre el a politikából .Egyuttal kérdezném a Kisalföld újságíróit, hogy ha ilyen jelentéktelen pártocska jelentéktelen ügyeiről írnak, akkor miért nem írnak az szdsz-nél sokkal nagyobb támogatottságú pártok eseményeiről?/JOBBIK,Munkáspárt,Miép/Vagy azokról nem szabad,mert akkor megsértődnek az szdsz, a hit gyüli meg a kissebbségi jogvédő meg egyébb agyhalottak?”
 • 1. jo 1(joco1) 2008. június 28. 06:17
  „Hát talán több a "választott" vezető mint a tag”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyedével kevesebb postaláda

Sopron - A korszerűsítés után negyedével kevesebb postaláda került vissza Sopron közterületeire. Az… Tovább olvasom