Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Tévézés az unoka és a szomszéd segítségével

Sopron - Sokan nem találják a megszokott csatornákat a tévékészülékükön, csak hosszas hangolás után nézhetik kedvenc műsoraikat. Főleg az időseknek okoz gondot a programok beállítása.
– A napokban úgy összekeverte a UPC az adásokat, hogy elég volt egyet is megtalálni. Ilyen esetekben a cég munkatársainak ki kellene menni az előfizetőkhöz, mert a nyugdíjasok nem képesek beállítani a tévét, szerelőt kell hívniuk. A szervizelő szakemberek pedig elkérnek néhány ezrest a csatornák beállításáért – panaszolta egy olvasónk.

– Nem akarunk kényelmetlenséget okozni az előfizetőinknek, ezért igyekszünk a lehető legkevesebb módosítást végezni a rendszerben, de vannak esetek, amikor ez elkerülhetetlen – tájékoztatta a Kisalföldet Szűcs László, a UPC sajtókapcsolati igazgatója.

– Június 23-ától átalakítottuk a legkisebb, Start nevű csomagot, az mostantól az összes népszerű magyar tévécsatornát tartalmazza. Mivel ehhez több adót is át kellett helyeznünk, ezért egyes tévécsatornák sorrendje és helye megváltozott. Minderről az előfizetőinket részletes levélben tájékoztattuk. Ebben leírást adtunk arról is, hogy a televízión milyen beállításokat kell elvégezni az áthangoláshoz.

A UPC kommunikációs szakembere elnézést kért a kellemetlenségekért.

Szerinte az előfizetők többségének a hangolás azért nem okoz gondot, de igény esetén a műszaki munkatársaik rendelkezésre állnak és a tévékészüléken elvégzik a beállítást 2400 forint kiszállási díj fejében.
– Jó megoldás, ha a beállításhoz nem értő idősebb előfizetők az ismerőseik, unokájuk vagy a szomszédjuk segítségét kérik az áthangoláshoz – javasolta Szűcs László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veterán járművek randevúja

Sopron - A soproni Autó-Motor Veterán Klub fennállásának 30 éves és a jogelőd Soproni Automobil… Tovább olvasom