Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Tévés mérleg

Amennyiben szükséges lesz, hitelt vesz fel a működés biztosítására a Pannon-Sopron Regionális TV Műsorgyártó és Szolgáltató Kft. Erről legutóbbi taggyűlésükön döntöttek.

A Pannon-Sopron tv (médiaközpont) taggyűlésén elfogadták a 2006. évi mérleget, a tulajdonosok döntöttek a társaság hitelfelvételi lehetőségéről, új felügyelőbizottsági tagot választottak és újraválasztották a társaság könyvvizsgálóját.

Eredményesen gazdálkodott a Pannon-Sopron tv az elmúlt évben. Adózott eredményük 1 millió 698 ezer forint volt. A társaság tagjai azonban eltérően szavaztak a mérlegről. Az önkormányzat (21,06 százalékban tulajdonos) képviselője nem szavazta meg, arra hivatkozva, hogy a számviteli törvény szerint a beszámolóról (mérlegről) a taggyűlés csak  a felügyelőbizottság írásbeli jelentésének birtokában határozhat. Ez a dokumentum nem állt rendelkezésre. Tartózkodott a Pro Kultúra kht. (2,6 százalék tulajdonrészt birtokol), ugyanakkor az NCArt Zrt. (Miskolc, 38,15 százalék tulajdonrész) és az RD-Credit Zrt. (Sopron, 38,15 százalék tulajdonrész)  elfogadta a mérleget.

Csernus János lemondott felügyelőbizottsági tagságáról (mint ismert, az MTV kuratóriumának tagja lett), helyére Horváth Zoltánnét választották meg.  A társaság döntött arról is, hogy szükség esetén 25 millió forint hitelt vesznek fel, ezt nem támogatta az önkormányzat és a Pro Kultúra kht. Viszont egyhangúan újraválasztották Marosné Horváth Irén könyvvizsgálót.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeptemberre elkészül az új épület

Szeptemberre elkészül az egyetem erdőmérnöki karának új oktatási épülete az Erzsébet-kertben. A háromtömbös épületet park veszi körül, épül mélygarázs és szabadtéri színpad is. Tovább olvasom