Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Tetőcserép-felajánlás az ítéletidő károsultjainak

Jótékony felajánlással kereste meg szerkesztőségünket egy soproni olvasónk, aki mintegy ezer darab tetőcseréppel tudja segíteni a közelmúltban tomboló ítéletidő megyei károsultjait.

A segítőkész hölgy arról tájékoztatta portálunkat, hogy több segélyszervezetet is megkeresett, de ők elhárították érdeklődését, ezért fordul a nyilvánossághoz.

A cserepek egy tetőfedőmester véleménye szerint jó állapotban vannak, és egytől egyig felhasználhatók. Olvasónknak már nincs rájuk szüksége, viszont szeretne segíteni másoknak, akiknek esetleg hasznára lehet a viharokban megrongálódott háztető javításában.

Az ingyen elvihető cserepekről érdeklődni a 30/650-4607-es telefonszámon lehet.

Olvasóink írták

 • 4. BsBe 2010. augusztus 01. 07:27
  „Igaz, nem az idei árvíz után, egy kicsit régebben történt:
  Költözködtem, és ugye ilyenkor az ember válogat, rendez, mi az ami kell az új lakásban, mi az ami nem.
  Sok-sok ruha, ami rendben a szekrényben, (mosott, vasalt, hajtogatott) de már nem divatos, kinőtte a gyerek (meg én is). Szekrény, ülőgarnitúra több apró lakásfelszerelés stb (nem törött, tiszta)
  Sajnáltam kidobni, mert még mind jó és használható állapotban volt. Gondoltam, valakinek, akinek nem telik rá, jó lesz. Felhívtam a Vöröskeresztet, elmondtam mi az amit fel tudok ajánlani (igaz ez nem kp. volt) vigyék el.
  Tájékoztattak, ruha az nem kell, mert nincs rászoruló, a bútor vigyem oda a saját költségemen, megnézik hogy kell -e. Hát szóval nem vitettem. (gondoltam nincs is szüksége rá senkinek, ha a VK nem kér belőlem)
  Aztán a Családsegítő intézetet hívtam, akik szinten azonnal jöttek, vitték és nagyon köszönték. Ettől kezdve én a Vöröskeresztnek semmit sem ajánlok fel. (nekik feltehetően csak a kp. az adomány)”
 • 3. Julianusz 2010. július 31. 22:43
  „A segélyért sorbanállóknak gyermekvédelmi támogatásban lakásfenntartási támogatásban részesülők a minap élelmiszercsomagokat kaptak jókora csomagok voltak. Megnézték már az utcán a hivatal előtt, és a 8 gyerekes, segélyekből, családipótlékból élő fennhangon cukkolta a többit, hogy " Ba.....ák meg, mért nem pénzt adnak!!!!"”
 • 2. Julianusz 2010. július 31. 22:37
  „CSak pénz kell!!!!!!”
 • 1. Miértmagyar? 2010. július 31. 10:30
  „Segélyszervezeteket nem érdekli, mert nagy munka ellopni, ha használt nehezen értékesíthető....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamionok tilosban

Fertőboz - Az érvényben lévő súlykorlátozás ellenére ismét rendszeresen használják a kamionok a… Tovább olvasom