Kisalföld logö

2018. 11. 21. szerda - Olivér 4°C | 7°C Még több cikk.

Testvérek nyílt „háborúja

A fertődi rendőrőrs illetékességi területén az elmúlt napokban több garázda jellegű cselekmény miatt hívták ki a zsarukat – tudtuk meg Pantelics Endre őrnagytól, az őrs parancsnokától.
Fertőszentmiklóson egy fiatalember a nyílt utcán az egyik vendéglátóhely tulajdonosának fiával akarta rendezni korábbi nézeteltérését. Az atrocitás elől a vendéglőbe menekülő magára zárta az ajtót, amelyet a támadó erőszakkal próbált meg kinyitni, ebben viszont megakadályozta őt a közelben tartózkodó rendőr. Az elkapott, büntetett előéletű személy ellen két másik ügy miatt is eljárást indítottak: korábban barátnőjét bántalmazta, illetve – ittasan összeszólalkozva testvérével – öccsével is több alkalommal keveredett verekedésbe. A rendőrség már számos esetben kapott jelzést az illető agreszszív, közösséget bántó viselkedéséről, az ellene garázdaság miatt indított eljárások végét azonban szabadlábon várhatja meg.
Fertődön is nyilvános helyen lezajlott perpatvar miatt kellett intézkedniük a rendőröknek. Az egyik sörözőben italozás közben testvérpár különbözött össze, amelynek „eredményeképpen" törtek a poharak, repültek az üvegek. A verekedést az utcán is folytatták, de a kiérkező rendőrök hamar megfékezték a magukról megfeledkezetteket.
Egy fertődi fiatalember szintén garázda magatartásával hívta fel magára a figyelmet. Először a sarródi kocsmában kötekedett és tört-zúzott, majd ezt követően egy fertődi kávézóban bántalmazta ismerősét, aki testi sértés miatt feljelentést tett a rendőrségen.
– Az ilyen és hasonló esetek nem maradnak büntetlenül, az erőszakos, garázda emberek ellen minden esetben eljárást indítunk – mondta Pantelics Endre őrnagy, aki felhívta a figyelmet arra is, hogy a rendőrség a fertődi régióban fokozott közlekedési ellenőrzéseket tart az ittas vezetők kiszűrése és az autók műszaki állapotának ellenőrzése céljából.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Bezerédjek emlékezete

Az egykori Bezerédj-kastély előtt márványtábla tájékoztatja az erre járókat, hogy kik éltek az ódon… Tovább olvasom