Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Térvédelmi rendszer a rendőrségnek

Nagy felbontású kamerákból, térvédelmi megfigyelő és riasztórendszerből áll az a technika, amit az Alapítvány a Közbiztonságért tegnap adott át a Soproni Rendőrkapitányságnak.


Az alapítvány a „Heineken Hungária Sopronért" jótékonysági program második helyezettjeként 1,5 millió forint támogatást nyert decemberben. A rendszer, ami a rendőrség munkáját fogja segíteni, összesen 2,7 millió forintba került. A hiányzó összeghez a Rotary Klub hétszázezer forinttal járult hozzá, a fennmaradó részt az alapítvány saját forrásból pótolta.

Az átadáson részt vett Szabó Jenő, soproni rendőrkapitány, Abdai Géza alpolgármester, Kiss István, az „Alapítvány a Közbiztonságért

Az átadáson részt vett Szabó Jenő, soproni rendőrkapitány, Abdai Géza alpolgármester, Kiss István, az „Alapítvány a Közbiztonságért" elnöke, Dr. Locsmándi Szabolcs a Rotary Klub Sopron elnöke, valamint Diós László a Heineken Hungária emberi erőforrás igazgatója. Fotó: MagasiKiss István, az alapítvány kuratóriumának elnöke az átadón hangsúlyozta, az országban nagyon kevés rendőri szerv büszkélkedhet ilyen korszerű, a bűnüldözés szolgálatában működtetett technikával. Szabó Jenő alezredes, a Soproni Rendőrkapitányság vezetője hozzátette, a rendszer a betöréses lopások, rablások, közterületen elkövetett bűncselekmények felderítését, megelőzését segíti.

Dr.Locsmándi Szabolcs, a Rotary Klub elnöke elmondta, egy folyamatnak a végére értek, nagy öröm számukra, hogy a tűzoltók, mentőszolgálat után a rendőrségnek is segíteni tudtak. Dívós László, a Heineken Hungária Zrt. humán erőforrás igazgatója úgy fogalmazott, jótékonysági programjuk a jövőben is folytatódik.

Olvasóink írták

 • 10. tovari 2012. április 20. 22:18
  „hehe aztán majd 1 év múlva közli a Kisalföld a pixeles fotókat :D”
 • 9. ruig 2012. április 20. 14:56
  „8.intar.2012.04.18. 13:33 DE EZ ÍGY TERMÉSZETES. A két szó is egy tőről fakad .: söröm
  öröm”
 • 8. intar 2012. április 20. 13:33
  „2. ruig 2012.04.18. 14:53

  A Sörgyár korábban is önzetlen támogatója volt a városnak...
  Mi meg a sörgyárnak!”
 • 7. @méhecske@ 2012. április 19. 18:54
  „gratulálok ez már kelet sopronban
  igy remélem ezel segitik asoproni rendőség munkáját
  s remélem enyhülnek a büncselekmények s a rongálások
  gratulálok ehez a dőntéshez”
 • 6. Csetneky 2012. április 19. 09:36
  „Hát, a közbiztonság növelésére valóban nagy szükség van, főként az utóbbi időben. Az elmúlt napokban elvégzett lomtalanításkor a kupacok mellett csapatosan őrködő nem benszülöttek eléggé érdekes és nem túl megnyugtató látványt nyújtottak.”
 • 5. prakker 2012. április 19. 08:57
  „Jó látni, és hallani, hogy Sopronban a közbiztonság fokozása érdekében mennyit tesznek önzetlen emberek, és szervezetek. Ezért a törekvésükért csak dicséret illeti őket.”
 • 4. soproni 2012. április 18. 18:13
  „Reméljük valóban javulni fog a közbiztonság,mert ami itt van,az megdöbbentő”
 • 3. falcobiarmicus 2012. április 18. 15:49
  „MINT SOPRONI LAKOS KÖVETELEM A VÁROSVEZETÉSTŐL ÉS A RENDŐRSÉGTŐL IS
  HOGY JUTALOMBAN RÉSZESÍTSÉK A FORRÓ NYOMOT RÖGZÍTŐKET, ÉS NYOMOZÓKAT!!!!!!!!!
  RÉSZVÉTÜNK A CSALÁDOKNAK!!”
 • 2. ruig 2012. április 18. 14:53
  „A Sörgyár korábban is önzetlen támogatója volt a városnak,köszönet érte.Az idegenforgalmi szezon előtt nagyon jól jött a rendőrségnek ez a kiváló technikai rendszer. A városon átvonuló és megtelepedni próbáló bűnözök rettegjenek!
  DICSÉRET ILLETI A RENDŐRSÉGET A GYILKOSOK GYORS ELFOGÁSÁÉRT !!!”
 • 1. nága 2012. április 18. 13:46
  „Az nagyon jó lesz-lenne, ha Sopronban jelentősen javulna a közbiztonság, ill. a bűnüldözés. Dicséret illet mindenkit, aki ezért bármilyen formában is tesz!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Legyél te a VOLT hangja!

Az előválogatást követően 12 énekes léphet színpadra, 1-1 mindenki által ismert slágerrel a VOLT… Tovább olvasom