Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Természettudományok élményszerűen

A programban érdekes kísérletek lesznek modern eszközökkel.

A Magyarországi Evangélikus Egyház a Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum és partneriskolái természettudományos oktatásának fejlesztése című pályázatával 229,5 millió forint támogatást nyert.

– A pályázat célja az volt, hogy kialakuljon a korszerű és magas szintű természettudományos szemléltetés hálózatos rendszere, mégpedig a támogatott intézmény és a vele együttműködő iskolák összehangolt, közös munkája révén, költséghatékony módon – mondja Tölli Balázs igazgató.

– A laborok kialakítása és a legmodernebb eszközök beszerzése mellett az oktatás módszereinek megújítása az évszázados tradíció mentén fogalmazódik meg. Azoknak a diákoknak az érdeklődését is szeretnénk a természettudományok iránt felkelteni, akik eddig a hátsó padokban inkább olvastak és már rég elvesztették az őket kevésbé érdeklő tárgyakban a fonalat.

A programban érdekes kísérletek lesznek modern eszközökkel. Nemcsak a licisták járnak jól a fejlesztéssel, hanem az a tíz – soproni, szombathelyi és marcaltői – partneriskola is, akikkel együttműködünk. Iskolánk a pályázatnak köszönhetően bázisa lehet a megújuló természettudományos oktatásnak – vélekedett Tölli Balázs igazgató.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres Búgócsiga-akció Sopronban

A Búgócsiga Garden minifesztiválon, több doboznyi játékot és sportszert sikerült összegyűjteni. Tovább olvasom