Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta -2°C | 6°C Még több cikk.

Tengerdi: Kiállunk az egykulcsos, arányos adórendszer mellett

Kiállunk az egykulcsos, arányos adórendszer mellett, mert nincs értelme visszatérni a régi, sávos szisztémához, az ugyanis tönkretette az országot - mondta el Tengerdi Andtal (Fidesz).

A szocialisták magatartása arra az infantilis emberére hasonlít, aki először a tűzzel játszva felgyújtja a rá bízott házat, majd lépten-nyomon szidalmazza azokat, akik az oltásban részt vállalnak - írta közleményében Tengerdi Antal, a Fidesz soproni szervezetének alenöke

A Fidesz kormány munkája a szocialisták által hátrahagyott káosz és zűrzavar orvoslásával kezdődött, mert e nélkül már csődbe jutott volna Magyarország. A rendrakás még ma is tart, a rend pedig a józan ember alapvető szükséglete, ezért is támogatjuk - tette hozzá a politikus.

Ha a korábban felvett hitelek kamatait nem kellene fizetni 2013-ban, a magyar büdzsé 1,8 százalékos többlettel zárna. Vagyis ha az előző nyolc év kamatterhei nem nyomnák az ország vállát, akkor ma sokkal könnyebb helyzetben lenne a kormány.

Kiállunk az egykulcsos, arányos adórendszer mellett, mert nincs értelme visszatérni a régi, sávos szisztémához, az ugyanis tönkretette az országot. Kiállunk a minimálbér-emelés mellett is úgy, hogy ezzel párhuzamosan csökkenjenek a munkavállalók után fizetendő járulékok is. Napi tapasztalatunk, hogy minden munkáját örömmel végző, gondolkodó ember azonosulni tud a Fidesz kormány azon céljával, hogy a jóléti, segélyeken alapuló állam helyett munkaalapú államot alakítson ki.

Az Új Nemzeti Konzultáció során elsősorban munkahelyteremtéssel kapcsolatos kérdésekben kéri ki a kormány az emberek véleményét. Minden ügy, amelyben kérdést tesz fel a kabinet, az valódi kérdés és mindannyiunkat érintő ügy. Komolyan vesszük az embereket, valóban kíváncsiak vagyunk a véleményükre. Sajnáljuk, ha az MSZP nem tartja fontosnak, hogy a kormány az ország ügyeiben széles körű konzultációt folytasson, azt pedig nem is kommentáljuk, hogy a Konzultációt saját papírgyűjtési akciójaként értelmezi - zárta Tengerdi Antal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét templomi fosztogatót fogtak Sopronban

A Soproni Rendőrkapitányság bűnügyi akciója során sikeresen elfogták a tolvajt. Tovább olvasom