Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Telefonkönyvért Sopronból Győrbe kell menni

Ha olvasónk a benzinpénzt és az erre szánt időt számolja, akkor inkább lemond a telefonkönyvről.

– Addig vártam hiába az idei megyei telefonkönyvre, amíg elfogyott a türelmem. Felhívtam a Magyar Telekomot, mikor várható az új kiadás megérkezése – fogott történetébe Kovács Ferencné hidegségi előfizető. – Elképesztő választ kaptam tőlük, olyat, amit először nem is akartam elhinni. Azt mondták, a megyei telefonkönyvet csak Győrben lehet átvenni. Kiküldeni? Azt nem lehet.

Sopron jóval közelebb van hozzánk, mint Győr, másrészt megyei jogú város, ezt csak figyelembe veszi a szolgáltató. Hátha a soproniaknak és a vonzáskörzetben élőknek kiküldik egy soproni központi címre.

Tévedtem, kategorikusan kijelentették, a megyei telefonkönyv csak Győrben vehető át. Ha a benzinpénzt és az erre szánt időt számolom, akkor inkább lemondok a telefonkönyvről. De fölvetődik a kérdés: hogyan lehet ilyen ügyfélellenes rendszert bevezetni?

A cég ügyfélszolgálatánál megerősítették: a megyei telefonkönyv kizárólag Győrben vehető át a Baross Gábor út 7. szám alatt. Hozzátették: az átvétel május 24-ig lehetséges.

A Magyar Telekom kommunikációs igazgatóságától nem kaptunk konkrét választ arra a kérdésünkre, miért vezették be ezt a korántsem ügyfélbarát rendszert. Levelükben közölték, a Telekom online is biztosítja a telefonszám-keresési lehetőségeket a www.tudakozo.telekom.hu internetes oldalon, illetve a 11818-as telefonos tudakozón.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szécsi-emlékesttel búcsúzik Soprontól

Elköszön Horváth Andor színművész a Soproni Petőfi Színháztól: a „Kósza szél" című Szécsi Pál-emlékesttel búcsúzik a soproni közönségtől. Tovább olvasom