Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Távozott Szabó Miklós a gyermektábor éléről

Brennbergbánya - Augusztus elsejével – közös megegyezéssel – Szabó Miklós távozott a Brennbergi Gyermek- és Ifjúsági Tábor éléről. Az intézményt jelenleg megbízott vezető irányítja. Szabó Miklóst a kuratórium bírta távozásra.
A Brennbergi Gyermek- és Ifjúsági Tábort felügyelő kuratórium döntése értelmében augusztus elsejével távozott a vezetői székből Szabó Miklós eddigi igazgató.

– A távozás közös megegyezéssel történt, jelenleg Kelemen Tiborné megbízottként látja el a tábor vezetői teendőit – tudtuk meg Mágel Ágosttól, az intézmény felügyeletét ellátó Sopron Városi Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány tagjától. Mágel Ágost arról is beszélt, hogy a kuratórium a vezetővel szembeni elégedetlenség okán mindenképpen meg kívánt válni Szabó Miklóstól. – Konkrétumokat nem említve súlyos hiányosságokat tapasztaltunk a táborvezetővel szemben.

Immár két hete Kelemen Tiborné irányítja az intézményt, aki korábban már tevékenykedett megbízott vezetőként.

Sógor Ferenc kuratóriumi elnöktől megtudtuk, minden bizonnyal Szabó Miklós vezetői stílusa váltott ki elégedetlenséget. Az elnök hozzátette, az őszi kuratóriumi ülésen bizonyossá válik az új vezető kiléte. A tábor többi dolgozója közül senki nem kényszerült távozásra.

A Kisalföld szerette volna az érintett Szabó Miklóst is megkérdezni távozásának okáról és körülményeiről, ám ő nem kívánt élni a nyilatkozás lehetőségével.

Cziráki Viktória

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leégett egy hétvégi ház Sopronban

Sopron - Az elsődleges kárbecslés szerint több millió forintos kár keletkezett a hétfő hajnali tűznél: teljesen kiégett egy soproni hétvégi ház a Lővér kempingtől pár száz méterre. A tűzoltóság gyújtogatásra gyanakszik. Tovább olvasom