Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Tavaszig biztosan így marad a Torna utca forgalmi rendje

`Megkérdezném, tudja-e valaki, mikor lesz Sopronban a Torna utca visszaállítva a régi rendre (Várkerületre kifelé). Várom az illetékesek válaszát!` - Türelmetlen aláírással tette fel kérdését SMS-ben egy olvasónk.
Sopron - A Torna utca forgalma a Pócsi utcai közműépítési munkák miatt változott meg – tudta meg lapunk Kerekes Attila főmérnöktől, beruházási csoportvezetőtől. Mint ismeretes, augusztusban kezdődött meg a Pócsi utcában a víziközmű- és útépítés, a közterületet „faltól falig" felbontották, a közlekedés elől elzárták.

A következő időszakban sor kerül a Bem utca felbontására, illetve a Híd utca részleges lezárására, ezek szintén indokolttá tették a Torna utcai menetirány megváltoztatását.

Egyelőre a Várkerület felől marad egyirányú a Torna utca. Fotó: Magasi Dávid

A főmérnöktől azt is megtudtuk, a városvezetés legkorábban tavasszal tervezi a Várkerület forgalmi rendjének átgondolását, ehhez kapcsolódna a Torna utcai rend esetleges megváltozása. Addig azonban biztosan helyükön maradnak a mostani jelzőtáblák. – A Várkerület csatornázása után a környező utcák, mint az Árpád, a Torna és az Ötvös utca, az Ógabona tér és a Petőfi tér forgalmi rendjét egységesen fogják szabályozni – tette hozzá Kerekes Attila.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szent Erzsébetre emlékeztek

Sopron - Szent Erzsébet születésének 800. évfordulójára emlékeztek tegnap Sopronban. Felavatták a… Tovább olvasom