Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Tavaszi napok Csepregi Évával

A Soproni Tavaszi Napok jövő évi rendezvényeit ismertették pénteken a szervezők a sajtó képviselőivel. A programok között szerepel a Szép nyári nap című Neoton-musical is, a tájékoztatón a főszereplő Csepregi Éva népszerűsítette a darabot.
A Soproni Tavaszi Napok 2010-es rendezvénysorozata március 12-től április 10-ig tart, a látnivalók között lesz színházi előadás, gasztronómiai rendezvény, családi és gyermekprogramok, komolyzenei hangverseny, gitárkoncert, bélyegkiállítás és utazási börze is egyebek mellett. A nyitóesten a Szép nyári nap című Neoton-musical lesz műsoron, ami a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. és az MKB Aréna Sopron közös szervezésében valósul meg. Az arénát vezető Raabersport Kft. képviselője Török Zoltán és a Pro Kultúra Kft. igazgatója Nyerges Ferenc előremutatónak ítélte az együttműködésüket, melynek nyertese a néző lehet. A város új kultúrális színtere lesz ugyanis az aréna, hiszen már bebizonyosodott, hogy ez nem csak sporteseményeknek, hanem igényes kulturális programoknak is méltó helyszíne.

A sajtótájékoztatón Csepregi Éva, Kerényi Miklós Gábor a Budapesti Operettszínház igazgatója, Nyerges Ferenc, a Pro Kultúra Kft. igazgatója, Horváth Zoltánné a Pro Kultúra kulturális igazgatója, Török Zoltán a Raabersport Kft. vezetője (Fotó: PV.)
A sajtótájékoztatón Csepregi Éva, Kerényi Miklós Gábor a Budapesti Operettszínház igazgatója, Nyerges Ferenc, a Pro Kultúra Kft. igazgatója, Horváth Zoltánné a Pro Kultúra kulturális igazgatója, Török Zoltán a Raabersport Kft. vezetője (Fotó: PV.)


– A Szép nyári nap című musical a 70-es 80-as évek építőtáborainak hangulatát idézi meg olyan slágerek kíséretében, amelyek mindenkit magukkal ragadnak. Mindenképpen izgalmas vállalkozásnak ígérkezik közönséggel és hanggal megtölteni az 2500 nézőt befogadó arénát, alig várom a soproni előadást – mondta Csepregi Éva.

Olvasóink írták

  • 2. sopronilakos55 2009. december 14. 12:55
    „"A Szép nyári nap című musical a 70-es 80-as évek építőtáborainak hangulatát idézi"
    Hiányolom horn elvtárs meghívását az elfekvőből
    Esetleg sztálin, és rákosi fotókat is ellehetne helyezni random a városban”
  • 1. Orfeusz 2009. december 12. 18:43
    „Novemberben: Muzsika hangja, decemberben Rómeó, márciusban Szép nyári nap! Közben színházi és kulturális előadások tömege, adventi, szilveszteri rendezvények. Sopron kultúrváros! Mégha néhány finnyásnak ez nem is tetszik! Bravó MKB Aréna! Bravó Pro Kultúra!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Versenyeztek az újborok

A Hűség napja alkalmából hirdetett borversenyt a Hegyközségi Tanács. A bírálatot pénteken tartották… Tovább olvasom