Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Társasházban él? Önnel is megtörténhet!

Egy országos konferenciakörút állomása volt kedden Sopron, ahol a társasházak törvényes és energiahatékony működtetéséről tárgyaltak.

A rendezvényt közös képviselők, intéző bizottsági elnönök, számvizsgáló biztosok és lakásszövetségi tisztségviselők részére szervezték.
– A konferenciát már harmadik alkalommal rendeztük, egyre nagyobb iránta az érdeklődés. A résztvevők a helyszínen is feltehetik kérdéseiket, amikre dr. Bék Ágnes jogász válaszol, vagy személyes konzultációt javasol.

Emellett két évvel ezelőtt elkészítettük a Társasházban él? Önnel is megtörténhet! című jogtanácsadó szakkönyvet, ami mintegy hatszáz oldalon foglalkozik az alapító okirattól kezdve a közös költségen át, a víz-és fűtés használatig felmerülő problémákkal. A kiadványt a megjelentek ingyeneses megkapják – mondta el portálunknak Meichl Mátyás, a rendezvény főszervezője.

A soproni Kirschner Attiláné hatvan társasház kezelője, több alkalommal részt vett a konferencián. – Az előadások, előadók nagyon sokat segítenek szakmailag, jogilag, barátilag. Tartalmas válaszokat kaphatunk a lakók kérdéseire, vagy éppen a lakókkal szembeni jogi problémákra – fogalmazott a közös képviselő, aki két „házával" 2011-ben Energiahatékonysági díjat vehetett át.

Olvasóink írták

 • 9. DON 2012. március 28. 11:04
  „Latakacs!
  Győri vagyok!”
 • 8. borzseiedit 2012. március 28. 09:31
  „Szóbeszés vagy igaz? A társasházak lépcsőházából el kell tüntetni a cserepes virágokat? Az ablakba, falon vannak. A szükség esetén semmilyen "mentést" nem akadályoznának. Szinte hihetetlen! Vagy csak ürügy a büntetésre! Szépítsük környezetünkat!”
 • 7. képvisel 2012. március 28. 08:44
  „Dr Bék Ágnes:
  Pénz beszél nála is,mert csak úgy ad információt!
  Ez a képviselő 60 társasházat képvisel,hogyan????
  Nem tudom egy tulajtól,lakótól mit kér,de mill felett kereshet biztos!
  Még nálunk Győrben sem tudok olyan képviselőt akinek ennyi társasháza lenne!”
 • 6. Mankapunka 2012. március 28. 00:34
  „gonzo :))))”
 • 5. gonzo 2012. március 27. 19:43
  „Túros,nem túrós:)”
 • 4. Hozzászóló 2012. március 27. 18:19
  „Közös lónak túrós a háta...”
 • 3. latakacs 2012. március 27. 14:48
  „Ezt a fórumot elég régóta rendezi meg minden évben több biztosító, ott lehet hozzájutni a kiadványhoz. DON, hol laksz? Ha győri vagy, tudok segíteni beszerezni.”
 • 2. Mankapunka 2012. március 27. 14:09
  „Arról megint nincs szó,hogy mit csinálnak a sok közös költség nem fizetőkkel,de bezzeg sír a szájuk,mikor rossz a lift,de már 6 hónap elmaradása van.

  SZóvá teszi az ember a gyűlésen,akkor a többség még engem szól le. Valami a fejek ezen a téren sem stimmel. Kell még ide 60 év,mire kihal ez a régi eszme.”
 • 1. DON 2012. március 27. 14:07
  „Hol lehet ehhez a könyvhöz hozzájutni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az első film Rakonczay Gábor útjáról

A filmet Dr. Százados Miklós, Rakonczayék ismerőse készítette hobbiból, aki a transzatlanti kenuzás… Tovább olvasom