Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 23°C Még több cikk.

Tarolt a Juventus

Kiskőrös - Tarolt a Juventus Koncert Fúvószenekar a Kiskőrösön megrendezett nemzetközi versenyen: több kategóriában is első helyezettek lettek a soproniak, akik különdíjat is érdemeltek.
Első helyezést ért el a Sárvári Mazsorett Csoporttal együtt szereplő Juventus Koncert Fúvószenekar a negyedik Kiskőrösi Nemzetközi Fúvószenekari és Mazsorett Fesztiválon és Versenyen. Dr. Friedrich András, az együttes vezetője a Kisalföldnek elmondta, két részből állt a megmérettetés: szórakoztató és menetzenei kategóriában is összemérték felkészültségüket a részt vevő együttesek. A versenyben szempont volt az összhang, a küllem és persze elsősorban a zenei felkészültség és előadásmód.

A Vida Mihály tamburmajor közreműködésével szereplő soproni együttes és a Csikós Györgyné Simon Edit vezette sárvári mazsorettek Friedrich András vezetésével végül minden fontos díjat elhoztak a kiskőrösi fesztiváltól. A show- és az abszolút kategóriában is elsők lettek, s mint a legtöbb pontot elérő zenekar a különdíjat is ők kapták. Ráadásként az együttesek között megrendezett futballmérkőzéseken csapataik megszerezték az első és a harmadik helyezést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a szennyvíztisztítót

Röjtökmuzsaj - Röjtökmuzsajon falunap keretében adták át az úgynevezett gyökérzónás szennyvíztisztítót. A beruházás összesen 350 millió forintba került. A hálózatra az ebergőciek is csatlakozhatnak. Régi gondja oldódott meg a hétvégén a röjtökmuzsaji és ebergőci embereknek. Tovább olvasom