Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

Tanévzárók Sopronban - Kezdődik a nyári iskolai szünet

Már a hétvégén több soproni iskolában megtartották az évzáró ünnepségeket, illetve a nyolcadikosoknak rendezett, hagyományossá vált ballagást.

A tanévzáró ünnepségek sorozatának időszakában . Fodor Tamás, Sopron polgármestere szombaton a Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola tanévzáró ünnepségén vett részt - olvasható a sopron.hu-n.

Sopron polgármestere megköszönte a pedagógusok munkáját, azt, hogy nem csak tanítják, oktatják a diákokat, de nevelik is őket. A nyári szünet a pihenés és a feltöltődés időszaka, amikor a családi együttlétre, a közös beszélgetésekre, a fokozottabb egymásra figyelésre is több idő jut, aminek közös kihasználására buzdított a városvezető.

A nyári feltöltődés és erőgyűjtés időszaka után az iskola újból várja majd új és régi diákjait, pedagógusait majd az őszi iskolakezdéskor – mondta Sopron polgármestere, aki addig is örömteli szünetet és jó pihenést kívánt az iskola egész közösségének, amelyet követően a város nevében könyvajándékot adott át az arra érdemes diáknak.

A tanévzáró ünnepségen az iskola vezetése nevében Barilichné Tóth Rita köszönte meg a pedagógusok egész évi munkáját, a szülők együttműködését abban a nevelő-oktató munkában, amely a jövőt szolgálja. A tanévzáró ünnepség keretében búcsúzott az iskola a végzős évfolyamon tanuló diákjaitól is.

Az eseményről készült fotók itt érhetők el >>
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Morus Tamás-díj a soproni diáknak

Az eseményen az iskola által kiosztott elismerések és díjak mellett adták át a rangos Morus-díjat… Tovább olvasom