Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Táncsikerek a világbajnokságon

Ismét előkelő helyen végeztek a soproni MRL Club Táncegyesület növendékei a múlt hétvégén megrendezett veszprémi moderntánc-csoportok világbajnokságán.

Dallos Enikő tanítványai, Galambos Viktória és Bali Elmira Mini Show-Duo kategóriában második helyezést értek el, a show-tánc csoport a Youth (serdülő) korosztályban a dobogó harmadik fokán végzett. A Fantazy Junior Duót alkotó Berecz Zsuzsanna és Vass Eszter szintén a bronzérmet jelentő harmadik helyezést szerezte meg.

Az MRL Club berkein belül a fiatalok – egyéniségüknek  temperamentumuknak megfelelően – több műfajjal is megismerkedhetnek. Ilyen például a diszkó, a hiphop és a show-tánc is. A növendékek óvodáskortól egészen középiskolás korig részt vesznek az egyesület munkájában. A fiatal táncosok ez idáig számos belföldi és több külföldi versenyen (világbajnokság, Európa-bajnokság) részt vettek, melyeken szép sikereket értek el. Mára már több világbajnoki és Európa-bajnoki első, második és harmadik helyezést tudhatnak magukénak.

Az egyesület. A soproni székhelyű egyesületet 1995-ben Dallos Enikő edző és koreográfus alapította a városi gyerekek szabadidős elfoglaltságának biztosítása, állóképességük fejlesztése, illetve mozgáskoordinációjuk javítása céljából.

Olvasóink írták

  • 1. sogorferenc 2012. július 07. 22:51
    „1995! Ott voltam, mindig figyelemmel kisértem a csoport szakmai munkáján túl a közösségért végzett munkáját, gratulálok Enikőnek és a tárcosoknak az elért ereményekhez, valamint külön köszönet a családi háttérnek! További sok sikert kivánok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerék Imre hetvenéves

A József Attila-díjas soproni lírikus, Kerék Imre a napokban ünnepelte hetvenedik születésnapját. Tovább olvasom