Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Talpon maradt Ildikó

A Sopronban dolgozó, de Csornán élő Edelmayerné Nagy Ildikó sikerrel mutatkozott be a Maradj talpon! című televíziós kvízműsorban: 250 ezer forint nyereménnyel térhetett haza. Az összegből Spanyolországba utaznak majd.
Sikeres megyénkbeli szereplője is volt a televízió népszerű, Maradj talpon! című vetélkedőjének. Edelmayerné Nagy Ildikó, a GYSEV humánszolgáltatási előadója az úgynevezett gyorsjátékban győzött, s 250 ezer forint nyereménynek örülhetett.

A kollégák közösen nézték az adást, és le is fotózták a sikeresen szereplő Ildikót a tévéfelvétel sugárzásakor.
A kollégák közösen nézték az adást, és le is fotózták a sikeresen szereplő Ildikót a tévéfelvétel sugárzásakor.

– Egyik kollégámmal rendszeresen kielemeztük az M1-en futó műsort, amelynek a kezdetektől lelkes nézője vagyok – nyilatkozta Ildikó a Kisalföldnek. – Ő javasolta, hogy próbáljak szerencsét, mert mint mondta, fotelben ülve minden olyan egyszerűnek tűnik, de élőben szerepelni egészen más lehet. Szót fogadtam, már csak a kíváncsiság kedvéért is. Februárban jelentkeztem a Maradj talpon!-ra, s a kétfordulós kiválasztási procedúra pár hét alatt lezajlott.

Ebben elbeszélgetés, tesztírás éppúgy szerepelt, mint passz és betűsegítség nélküli próbajáték. Mivel ez utóbbin is jól sikerült a fellépésem, végül lehetőséget kaptam arra, hogy a játék részese legyek.

Azt azért sajnáltam, hogy nem igazi párbaj, hanem úgynevezett gyorsjáték során utasíthattam magam mögé négy társamat, de annak örülök, hogy a nekem szegezett kérdéseket sikerült megválaszolnom. (Ildikónak az Afganisztánba való szovjet bevonulást, a Vörös és fekete című regényt, valamint a muzsik szót kellett tudnia, hogy talpon maradjon.)

– A nyereményből a férjemnek szeretnék kedveskedni. Mivel ősszel tölti be az 50. évét, s nagy Real Madrid-szurkoló, ezért születésnapjára ősszel élő Real Madrid-meccset kap ajándékba – zárta Ildikó, aki életében először szerepelt, s rögtön sikerrel, televíziós kvízműsorban.

Olvasóink írták

  • 2. bali00004 2012. április 05. 20:55
    „Real Madrid meccs? mázlista férj! :-)”
  • 1. nága 2012. április 05. 10:46
    „Szívből gratulálunk Ildinek, aki sokoldalú, széles érdeklődésű, sportos, fiatalos egyéniség, remek munkatárs, kolléganő és családanya!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Természeti élmény, húsvétkor is

Fertő–Hanság Nemzeti Park. Nagyszombaton, illetve húsvéthétfőn is természeti élményekben lehet… Tovább olvasom