Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Találkozás a pótmamával

Győr–Sopron - Létrejött a találkozás a korábban állami gondozott Bakró Nagy István és a neki támogatást ígérő győri család között. Judit, mint egy igazi pótmama, ételt és ruhákat pakolt össze a kollégistának.
– E-maileket küldtünk egymásnak, s telefonon is váltottunk néhány szót, majd egy vasárnapi találkozásban egyeztünk meg – eleveníti fel a történteket a segítséget felajánló Horváthné Novák Judit. – István a hétvégét Sopronban töltötte, s mielőtt visszament a fővárosba, Győrben meglátogatott minket. Már nyolc óra körül megérkezett, érte mentem a pályaudvarra, s egy közös reggelivel kezdtük az ismerkedést. Nagyon szimpatikus, kedves és nyitott volt, sem rajta, sem a férjemen és a fiamon nem láttam feszültséget. Megmutattam neki a lakásunkat és azt a helyiséget, amelyet vendégszobaként felajánlottunk neki.

Az ebédet is együtt fogyasztották el, akár egy család. A fiú mesélt a családtagjairól, akikkel rendszeresen tartja a kapcsolatot.

Édesanyját Brennbergbányán, a testvérét a soproni otthonban látogatja, apjával pedig a fővárosban találkozik.

Judit, mint egy igazi pótmama, mindennel ellátta a fiút. Ételt, ruhát pakolt össze neki, sőt, felvitte a fővárosi kollégiumba, hogy ne kelljen cipekednie.

Ott is körülnézett, s megállapította, egy-két dolog még elférne a diákszállón, István szobájában.

– Úgy beszéltük meg, hogy találkozunk még. Most a dolgozatírás időszaka van az egyetemen, de István megígérte, hogy amint lesz egy kis szabadideje, újra jelentkezik, s szervezünk közös programokat – számolt be az örömteli eseményről a Kisalföldnek Judit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Audit fosztottak ki

Sopron - Betörték egy Audi típusú személygépkocsinak az ablakát a Híd utcában, és a jobb első… Tovább olvasom