Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Takács: komoly hiba, hogy beázott az óvoda

Óriási forgalmi dugók vannak a városban, ezen nem segít, hogy a választáshoz közeledve, most végeznek útfelújításokat - mondta Takács Ádám.
 
Itt van az ősz, elkezdődött újra az oktatási szezon és sajnos, hasonlóan az elmúlt évekhez, ezúttal is rengeteg problémával találkozhatnak a szülők és a gyerekek - kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Takács Ádám, az MSZP-DK-EGYÜTT-PM választókerületi képviselő-jelöltje.

Így folytatta: az még hagyján, hogy nem működik az iskolák nagy részében az elektronikus napló. Azt is megszokhattuk lassan, hogy a tankönyvekkel is számos probléma van. Az már egyre bosszantóbb, hogy a mindennapos testnevelés hangzatos felszíne alatt, rengeteg hiányosságot tapasztalunk, hiszen az iskolák egyszerűen nem tudják hol megtartani a tornaórákat. Az iskolai ebédrendelések sem mennek simán, több olyan kisgyerek van, aki nem kapott ebédet, pedig a szülők ezt előre kérték.

- Sajnos azt is meg kell szoknunk, hogy óriási forgalmi dugók alakulnak ki a városban, amit biztosan nem segít, hogy a választáshoz közeledve, éppen most végeznek számos helyen útfelújításokat - tette hozzá.

Egy jó városvezetésnek fel kell készülnie az oktatási szezon megkezdésére és ahol lehet segítenie kell a szülőket és a gyerekeket.

Sajnos itt Sopronban ezt a segítséget kevéssé tapasztalhatjuk, sőt, itt és most, a Jereván lakótelepen a Kék óvodába, a hét eleji esőzések hatására, dől be a víz a tetőn keresztül, néhol a villamos kapcsolókat és lámpákat is érintve.
Ez elfogadhatatlan.

Az önkormányzatnak fel kellett volna készülnie az óvodai kezdésre. Ez nem egy apró hiányosság, ez egy nagyon komoly hiba. Sopronnak olyan városvezetésre van szüksége a jövőben, amelyik nem engedi, hogy ilyen helyzet előállhasson, olyan városvezetés kell, amelyiknek csak Sopron számít - zárta szavait Takács Ádám.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új vezető dolgozik a mentőállomás élén

A soproni mentőállomásnak új vezetője van, Bujtás József, aki 1999 óta mentőzik. Főnökként is… Tovább olvasom