Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Szörnyű tévedés - A kaposvári trafikos gyilkosának hitték a soproni Berendiás Pétert

Egyes hírportálokon, illetve a Facebookon futótűzként terjedt: Sopronban él a kaposvári gyilkosság feltételezett elkövetője. Ebből egy szó sem igaz.
Berendiás Péter és párja békésen élte életét Sopronban, mígnem egy hatalmas tévedés megkeserítette az elmúlt napokat. Arról portálunkon is beszámoltunk, hogy Kaposváron gyilkosság áldozata lett az egyik trafik dolgozója.

A rendőrség fényképes felhívást is közzétett, majd hamarosan - csütörtökön - elfogták a feltételezett tettest. A hatóságok, akkor B. Péterként nevén is nevezték az illetőt.

S a soproni család kálváriája ekkor kezdődött.

- Az egyes helyi, azaz kaposvári hírportálok megnézték a közösségi oldalt, s mivel párom kaposvári születésű, és a monogram is egyezett, a megjelent cikkek alapján az olvasók tényként kezelték, hogy ő a tettes - mondta el a kisalfold.hu-nak Bianka, Péter párja.

- Ebből egy szó sem igaz! - fakadt ki.

Péternek semmi köze a gyilkossághoz - Bizonyítja ez a fotó is
Péternek semmi köze a gyilkossághoz - Bizonyítja ez a fotó is


- Ezt országos oldalak is átvették, illetve rengetegen osztották meg a párom képét a Facebookon. Egyből gyilkosának kiáltották ki, gyűlölködő üzeneteket is kaptunk. Azonnal helyreigazítást kértem, feljelentést is teszünk, de ez az eset megviselt bennünket.

Bianka és Berendiás Péter, olyan területen dolgozik, hogy mindkettőjük számára fontos a bizalom, illetve az, hogy semmiféle kétes ügybe ne keveredjnek.

Most, önhibájukon kívül, mégis ez történt velük.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az evangélikus egyház átvenné a soproni Tóth Antal iskolát

A szülök nem értik, hogy miért nem szavazhattak titkosan, így szerintük sokan félelemből voksoltak a… Tovább olvasom