Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Szombaton ismét kinyit a stadion mögötti műjégpálya

Az előzetes terveknek megfelelőn szombaton tíz órakor megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt a soproni műjégpálya.
A tavaly megszokott minőségű jéggel és szolgáltatásokkal várják idén is a korcsolyázókat Sopronban. A Káposztás utcai stadion mögött felállított fedett sátorban hatvanszor harminc méteres műjégpálya, valamint büfé, ruhatár és korcsolyabérlési lehetőség is várja a kikapcsolódni vágyókat. A létesítmény szombaton tíz órakor nyit ki. A mostani hétvégén a műjégpályát ingyenesen lehet használni. Szombaton 10–13 óráig, valamint 15–19.30-ig, vasárnap pedig 10–13, illetve 15–20 óráig tartja nyitva a műjégpálya.

– A belépők a fenntartási költségek drágulása miatt kismértékben emelkednek, így a napijegy hatszáz, a tíz alkalomra szóló bérlet ötezer forintba kerül – mondta el a Kisalföld érdeklődésére Wischy Péter, a Sopron Holding Zrt. sportrészlegének vezetője. – A pálya hétfőtől csütörtökig 15–20 óra között, pénteken 15–21-ig, szombaton 10–13, illetve 15–22, vasárnap 10–13 és 15–20 óra között tart nyitva. Hétköznap délelőttönként előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni az iskolás csoportokat, illetve a korcsolyázókat. Az elmúlt évben közel ötvenezer látogatónk volt. A tapasztalat azt mutatta, hogy a fiatalok és a középkorúak mellett az idősebb generáció is szívesen lejött a pályára.
Wischy Péter hozzátette: a tervek szerint egy-egy hétvégén zenés estet tartanak majd. A végleges programok megszervezése jelenleg is tart.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eladják a Hotel Marónit

A Hunguest Hotels Zrt. előrehaladott tárgyalásokat folytat a soproni Hotel Maróni értékesítéséről. A szálloda értékét több százmillió forintra becsülik. Dr. Havasi József, a Hunguest Hotels Zrt. vezető jogtanácsosa érdeklődésünkre annyit közölt, valóban előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, s megállapodás esetén sor kerülhet – akár már az év végén – a tulajdonosváltásra. Tovább olvasom