Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Szívsebész a táborban

Sopron - A Rákóczi Szövetség soproni helyi szervezetének nyári Turul tábora szerdáig várja látogatóit. Az előadások a magyarságról szólnak a gyermek- és ifjúsági táborban.

Kovács Máté szervező szerint a látogatottság alatta marad a várakozásnak. Eddig Tolcsvay Béla énekmondó programjára, Wittner Mária, valamint Eperjes Károly előadására mentek el a legtöbben, mintegy 100-an.

˝Tavaly többen jöttek el, ennek ellenére azt gondolom, tovább kell csinálni a rendezvényt˝- mondta Kovács Máté szervező.
– Talán a hőség az oka, hogy sokan más programot választanak. 18–20 bentlakónk van, de a programokra a városból is érkeznek. Tavaly többen jöttek el, ennek ellenére azt gondolom, tovább kell csinálni a rendezvényt. A fiatalok nem nagyon érdeklődnek a történelmünk iránt, közösségépítés szempontjából mégis jó lehetőségnek látom a tábort.

Kövesi Kriszti Pestről érkezett, unokahúgával, az Ágfalván élő Zsófival naponta átjárnak a táborba. Szívesen kézműveskednek, ottjártunkkor a nemezeléssel ismerkedtek. A kaposvári Imre Zsolt a meghirdetett témák miatt jött. Leginkább Papp Lajos szívsebész előadására kíváncsi, őt kedden várják a III. Turul táborba.

Olvasóink írták

  • 2. vitriol2 2009. augusztus 06. 06:57
    „Nem a hőség az oka a gyér érdeklődésnek, hanem ..... pld. én olyan "rendezvényre" ahol a szélsőjobbos--jogerős biroi itélet alapján betiltott gárda "első" zászloját is avato-Wittner is megjelenhet mint előadó oda biztos nem megyek el.”
  • 1. Truder 2009. augusztus 04. 17:42
    „Igen,tovább kell csinálni,jobban propagálni!Sok sikert hozzá!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felszámolják a Dekorsyt

Sopron - A Győr-Moson-Sopron megyei bíróság tájékoztatója szerint elkezdődött a soproni Dekorsy… Tovább olvasom