Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

Szinkronúszók bemutatkozása

Fergeteges gálát tartottak a soproni Synchro Sportegyesület növendékei a Csik Ferenc Fedett Uszodában este.
Telt ház fogadta vasárnap a soproni Csik Ferenc Fedett Uszodában a Synchro-egyesület szinkronúszóit. A lelkes közönség hosszú tapssal jutalmazta a látott produkciókat, hiszen nem kis teljesítmény hosszú másodperceket tölteni a víz alatt, majd hirtelen ugrással a felszínre törni. Ha mindent nem is, de egy kis ízelítőt láthattunk tegnap a szinkronúszás világából.

A zenére a szárazföldön is nehéz mozogni, a fiatalok mindezt a vízben tették.
– Immár második alkalommal tarthattuk meg a karácsonyi szinkronúszógálát, nagy öröm számunkra, hogy ilyen sokan kíváncsiak ránk – mondta el Turi Andrea, az egyesület vezetője. – Jelenleg ötvenen járnak le az edzésekre.

Sajnos a felkészülési feltételek nem a legjobbak, de a fiatal lányok lelkesek. A bemutatót közel fél év alatt gyakorolták be. Azt hiszem, ez is mutatja, mennyire elszántak. A gálára eljött a BVSC csapata is, tudni kell, ez az egyik legjobb egyesület Magyarországon.

A Synchro Sportegyesület másfél évvel ezelőtt alakult meg. Nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy színesítsék a soproni vízi sportéletet. Az egyesület folyamatosan fejlődik, és jól haladnak a kitűzött cél megvalósítása felé, miszerint minél jobban népszerűsítsék ezt a sportágat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kései szüret a borvidéken

Mézédessé aszúsodott a zöld veltelini azon az egyharmad hektáron, amelyet tegnap szüreteltek – utolsóként a borvidéken – Iváncsics Zoltán szőlőjében. A fürtökön a szemek 60–80 százalékban mazsolásodtak, a nemes penész megtette jótékony hatását. Miközben járjuk a ködfelhőben úszó szőlősorokat, Iváncsics Zoltán arról mesél, milyen nagy értéke a borvidéknek a zöld veltelini. Tovább olvasom