Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Színházi klub alakul Sopronban

Felolvasó-színházi produkcióval nyitja meg kapuit a soproni teátrum színházi klubja január 21-től.

A programok látogatása színházi klubtagságoz – regisztrációhoz – kötött, de nem lesz tagsági díj. A havonta jelentkező estek házigazdája Pomezanski György, a Magyar Televízió egykori  riportere lesz.

Pataki András, a Soproni Petőfi Színház igazgatója elmondta: szeretnék a közönséggel még szorosabbá tenni a kapcsolatukat. Ezért is invitálják őket egy olyan háromórás együttlétre, amikor a teátrum büféjében este 9 órától  éjfélig mélyebb gondolatokat hordozó, az élet kérdéseit szerteágazóan és színesen vizsgáló zenés felolvasó-színházi előadásokat hallgathatnak meg. 

Az első ilyen produkció a magyar kultúra napja előestéjén, január 21-én, szerdán Csokonai Vitéz Mihály Cultura című műve lesz Pápai László rendezésében.

Az esten közreműködnek a soproni társulat művészei. A következő színházi klub központi gondolatvilága Nietzsche filozófiái köré csoportosul, február 4-én az Éjszaka világa címmel tekinthetik meg Kiss Tamás zenés estjét.

A tavaszi műsorkínálatban március 25-én Madách Imre A civilizátor című műve szerepel, a rendező Pápai László. A programsorozat zárásaként április 29-én pedig Kiss Tamás Búgócsiga című zenés produkcióját tekinthetik meg az érdeklődők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset Sopronban - Első fokon hat év hat hónap az ittas sofőrnek

Első fokon 6 év 6 hónap börtönbüntetést kapott az a férfi, aki tavaly január 10-én ittasan okozott… Tovább olvasom