Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Szeretnél focizni? Toborzót tart az SC Sopron

Az SC Sopron toborzót hirdet a focizni szerető I-VIII. osztályos gyerekek részére az edzéseken.

A nagy mérethet kattintson a képre.
A nagy mérethez kattintson a képre!

Olvasóink írták

 • 7. Dani82 2012. július 27. 09:45
  „Az ok-s!de ugye nem mindenhova......... A kicsik meg menjenek gyalog mi????Na de mindegy is!!!Aki benne van az rá lát a dolgokra!!!!Na meg amig 1-2 szülő bemegy az Ákoshoz azt azért kicsapja a tam-tam-ot mert a gyereke a B kerettel edz és neki azt mondták hogy az A keretbe fog edzeni és játszani,ha nem úgy lesz akkor elviszi a gyereket!Durva!!!még vadabb hogy a szülő akarata érvényesült!!!!UNDORITÓ!!!!!Látom a teljesitmény meg a tehetség számit!!!!Talán majd egyszer rend lesz!!!!Ennyi....”
 • 6. twoandonly 2012. július 26. 15:11
  „Kedves Dani!

  Az én egyik barátom régóta az SC Sopron-ban focizik, és ő azt mondja, hogy a bajnokság ideje alatt, U-12-től minden csapatot "buszoztatnak". Méghozzá nem éppen lerobbanóban levő buszokkal, hanem Blaguss Agorásakkal amik elég jó állapotban vannak.”
 • 5. Dani82 2012. július 21. 10:01
  „Kedves Koke!

  Nagyon-Nagyon rosszul tudod!!!!!!Én láttam ezt kivülről meg belülről!KATASZTRÓFA hidd el!!Gera Pff....Igen a szülők biztositják az autóikat!!!Még valami Hallod ha a Petőháza,Fertőszentmiklós stb tudja busszal utaztatni a gyerekeket az Sc Sopron+SVSE meg nem???Múlt évbe tavasszal Bécsbe volt balesetük a és nem busszal nem sokon múlt a tragédia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem az ő hibájukból!!!Tudod te mi van itt egyátalán???Az SVSE-nek nincs már utánpótlása csak SC Sopron VAN!!!!!”
 • 4. espace72 2012. július 20. 22:30
  „Csak egy kérdésem lenne: melyik felnőtt csapat utánpótlásához keresnek gyerekeket? Mert az SC Sopronnak nincs felnőtt csapata. Hiába van az "utánpótlás" összevonva, a jelenlegi SVSE-be mégsincs a tavalyi ifisták közül senki sem. (és nem a tehetségtelenség miatt!) Vicces, hogy 19 évesen a szélrózsa minden irányába mehetnek, mert kiöregedtek.”
 • 3. Koke 2012. július 20. 11:56
  „Kedves Dani82!

  Sajnos az a szánalmas, ahogy sokan gondolkodnak!A játékos toborzás szerte a világon bevett szokás! Ugyanis a tömegből lehet aztán majd kiemelni az igazi tehetségeket, értékeket! Jellemző, hogy kinek milyen a gondolkodásmódja...neked a pénz jutott az eszedbe...nem a gyerekek testi és lelki fejlődése. Az , hogy saját kortársaikkal növekednek, szocializálódnak, megtanulnak méltósággal nyerni és emelt fővel veszíteni! Értékes emberré válnak! Lehet, hogy 30 fő van korosztályonként...! De ezek szerint a gyerekek szeretnek focizni és abban a közegben lenni, amit a csapat nyújt. Vagy véleményed szerint ha vannak 30-an, akkor olyan már ne is menjen oda, aki esetleg ügyesebb mindegyiknél, de mondjuk eddig még nem focizott klub szinten...? Gera Zoltán 14 évesen kezdett el focizni akkor klubjában! Ha akkor azt mondták volna neki, hogy ne gyere, mert megvagyunk, akkor most kevesebb lenne a focink egy Gerával pl!Milyen gondolkodásmód ez? A saját busz jelenleg olyan költségekbe kerülne, amit Magyarországon jelen pillanatban 1-2 helyet leszámítva sehol sem engedhetnek meg maguknak a klubok...ettől függetlenül tudomásom szerint Sopronban az összes versenyző korosztály utazása biztosítva van, illetve a kisebbeknél is van buszozás.”
 • 2. mcseva 2012. július 20. 09:02
  „Dani82 Pontosan így van ahogy leírtad....sajnos:(”
 • 1. Dani82 2012. július 19. 09:49
  „Azt is irják oda hogy már most 25-30 gyerek van korosztályonként!!!!Töredéke kap most is csak lehetőséget!!!Mivel 5+1be játszanak!!! Meccsekre a szülő vigye a gyereket saját autóval vagy ahogy tudja.Nincs az egyesületnek egy busza vagy valami....Ugye megint nem a pénzre megy ki a játék???Szánalmas!!!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A múlt és a jelen találkozik Sopronban

Idén Sopronban rendezik az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének nyári egyetemét, aminek fő motívuma a határok nélküli Európa. Tovább olvasom