Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Szeretetakciónkhoz társul az SVSE

A nyáron az SVSE-vel játszott mérkőzést a Sampdoria klubcsapat. A neves olasz futballisták dedikálta focilabdát a Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthona érdekében indított Szeretetakció adakozói között fogjuk kisorsolni december 18-án.

– Az SVSE vezetése arra törekszik, hogy hírneves európai klubcsapatok látogassanak el barátságos mérkőzésekre Sopronba. Idén júliusban a West Bromwich Albiont, augusztusban a Sampdoriát fogadhattuk. E mérkőzéseken is támogattuk a fogyatékosokat, a mozgássérülteket, akik belépődíj nélkül nézhették meg a meccset – nyilatkozta Skála János, az SVSE elnöke.

Skála János: A Sampdoriával kapcsolatban állunk, értesíteni fogjuk őket, autogramjuk milyen nemes célt szolgál. Fotó: Magasi
Skála János: A Sampdoriával kapcsolatban állunk, értesíteni fogjuk őket, autogramjuk milyen nemes célt szolgál. Fotó: Magasi


– Örülünk annak, hogy a Kisalföld soproni szerkesztősége egyik munkatársának sikerült a neves olasz csapattal egy focilabdát aláíratni. Egy jobb focilabda tízezer forintba kerül, ha viszont híres csapat futballistáinak autogramja szerepel rajta, felértékelődik a drukkerek számára az értéke.

A Sampdoria neve jól cseng a focirajongók körében: a csapat elődjét, a Ginnastica Sampierdarenesét még 1891-ben alapították, fociosztályát pedig 1899-ben. A klub története során nyert már olasz bajnokságot, négyszer Olasz Kupát, egyszer pedig a Kupagyőztesek Európa Kupáját (KEK) is hazavihette (1990). Ezenkívül játszottak még BEK-döntőt is a Barcelona ellen 1992-ben, ott hosszabbítás után 1–0-ra kikaptak.

Ilyen múltra visszatekintő csapat tagjai dedikálták a focilabdát. Örülünk, hogy ezt a sportereklyét a Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthona gondozottjaiért indított Kisalföld Szeretetakció jótevői között sorsolják majd ki. A szeretetakciót az SVSE szponzora, a GYSEV Zrt. 300 ezer forinttal támogatja.

– A Sampdoriával azóta is kapcsolatban állunk. Értesíteni fogjuk őket, hogy a Kisalföld számára aláírt focilabdájuk milyen nemes célkitűzést támogat. Az SVSE büszke arra, hogy részt vehet ebben a társadalmi felelősségvállalásban – zárta Skála János, az SVSE elnöke.

A Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthonának karácsonyát szeretné szeretetakciójával szebbé tenni a Kisalföld. Kampányunkban partnereket keresünk ehhez, adományaikat a Tómalom – Híd Alapítvány várja, amelynek számlaszáma: 17600011-00629504-00200004.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronban az indiai nagykövet

A gazdasági együttműködés távlatainak felmérése volt az egyik célja az indiai nagykövet, Malay Mishra szerdai, soproni látogatásának. Tovább olvasom