Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 22°C | 32°C Még több cikk.

Szeretetakció: hallgatók is csatlakoznak

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaság-tudományi Karának másodéves hallgatói is csatlakoznak a Kisalföld kampányához: a Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthonának szeretnénk szebbé és gazdagabbá tenni a karácsonyát.

– Előzménye is van a dolognak – mesélte el Birnbauer Erzsébet, aki óraadó az egyetemen. – Az üzleti etikát tanuló másodévesek tavaly kapták feladatukul, hogy szervezzenek egy olyan rendezvényt, aminek társadalmi haszna van.

A hallgatók hagyományteremtő szándékkal rendezték meg éppen a Tómalom utcai otthon javára a kulturális műsorral, játszóházzal, gyerekprogramokkal kiegészített süteményvásárt.

Az üzleti etikát tanuló egyetemi hallgatók tavaly is jótékonykodtak a Tómalom utcai otthon javára. Idén a Kisalföld Szeretetakciójához csatlakoznak.
Az üzleti etikát tanuló egyetemi hallgatók tavaly is jótékonykodtak a Tómalom utcai otthon javára. Idén a Kisalföld Szeretetakciójához csatlakoznak.


Bár kevés idejük volt a feladatra, így is sikert könyvelhettek el: az összegyűjtött támogatásokkal együtt 291 ezer forinttal tudták segíteni az intézményt – mondta el Birnbauer Erzsébet.

Az újságolvasó egyetemi hallgatók az elmúlt napokban felfedezték a Kisalföld kampányát, s úgy döntöttek, idei, december 13-ra szervezett jótékony akciójukkal csatlakoznak hozzánk. Hiszen együtt eredményesebb lehet a segítség...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hónapokon át nem kaptak villanyszámlát

Csapodon a Nagy család attól tart, kikapcsolják náluk a villanyt, avagy egyszerre zúdítják rájuk a villanyszámla-elmaradást. Tovább olvasom