Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Szeretetakció: egyre több felajánlás

Bár még van pár nap szeretetakciónk zárásáig, újabb jelentős felajánlásokról adhatunk hírt: a GYSEV Zrt. 300 ezer forinttal és egy játszótérrel, az IMEX Filtertechnika Kft. pedig 500 ezer forinttal támogatja a Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthonát.

– Karácsony előtt   a  céges ajándékok helyett az erre szánt összegeket évek óta inkább rászorulókhoz, elsősorban gyerekekhez,  sérültekhez juttatjuk el – árulta el a cég egyik ügyvezetője, Pandur Attila, aki osztrák társával, Gernot Schneiderrel  döntött: csatlakoznak szeretetakciónkhoz.
Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák–magyar vegyes vállalat.

Jótékonyságukat szolnoki testvércégükkel, az IMEX Szerviztechnika Kft.-vel közösen jegyzik.

– Már év közben figyeljük, hol van olyan intézmény, alapítvány, amit érdemes támogatni. Büszke vagyok arra, hogy adtunk akkor is, amikor nem ment olyan jól az üzlet. Ismerjük  a Tómalom utcai intézetet is. Amikor olvastunk a Kisalföldben a szeretetakcióról, nem gondolkodtunk sokáig – mondta el az ügyvezető.

Dr. Baikó Erzsébet és Skála János
Dr. Baikó Erzsébet és Skála János


A GYSEV Zrt. szintén csatlakozott akciónkhoz. – A vasúttársaság fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást,  kiemelt figyelmet fordít arra, hogy segítséget nyújtson a rászorulók számára.

A vállalat úgy döntött, hogy a GYSEV-cégcsoporthoz tartozó Hotel Sopron fa játszóházát a  Fogyatékos Gyermekek Otthonának ajándékozza. A társaság a szálloda által már nem használt játékot olyan helyen szerette volna felajánlani, ahol segítséget jelenthet egy kültéri játszótér. A szállítást is megoldottuk, a farönkből készített játék egy toronyból, létrából, csúszdából és hintából áll – immár az otthonban élő gyerekek rendelkezésére.

Mint a régió egyik meghatározó nagyvállalata, fontosnak tartjuk, hogy rászoruló embertársainkon segítsünk. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a százezer forint értékű kerti fajátékok mellett anyagilag is támogatjuk a Fogyatékos Gyermekek Otthonát: csatlakoztunk a Kisalföld  kezdeményezéséhez, melynek keretében a GYSEV Zrt. 300 ezer forint támogatásban részesíti az intézményt – mondta Skála János  vezérigazgató-helyettes.Nem szabad elfeledkezni azokról a rendkívüli ajándékokról sem, amiket magánemberek tettek. Öt-tíz-tizenötezer forintok is érkeztek az alapítvány számlájára. Köszönjük!

A Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthonának karácsonyát szeretné szeretetakciójával szebbé tenni a Kisalföld. Az  adományokat december 16-ig a Tómalom – Híd Alapítvány várja, amelynek számlaszáma: 17600011-00629504- 00200004. (Az igazolást kérő cégek  név, cím és adószám feltüntetésével jelezzék ezt az alapítvány felé.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Évente átlagosan 20 balesetet okoznak a biciklisek Sopronban

Az elmúlt 10 évben 2007-ben volt a legtöbb személyi sérüléssel járó baleset Sopronban. Ebből 31-et… Tovább olvasom