Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 5°C | 13°C Még több cikk.

Szép környezetben lehangoló látvány

Sopron - Lehangoló látványt nyújt a brennbergi ifjúsági tábor. Sokak szerint alapos rekonstrukcióra szorulna a szebb napokat látott létesítmény.

– Rengeteget költünk a tábor felújítására, a képviselő-testület minden évben 4–5 millió forinttal támogatja az ügyeit kezelő Sopron Városi Gyermek- és Ifjúsági Alapítványt – mondta el portálunknak Mágel Ágost, az önkormányzat városfejlesztési bizottságának elnöke, az alapítvány kuratóriumának tagja. – Az elmúlt másfél évtizedben sokat fordítottunk a bungalók, a szobák, a vizesblokkok felújítására, bútorok vásárlására, emellett a terület karbantartása, a fák nyesése, a fű nyírása is tetemes költség. Cseréltünk ágyakat, korszerűsítettük a konyhát, megújítottuk a gépészeti berendezéseket, de el kell fogadnunk, hogy nem minden beruházás látványos.

A szabadtéri létesítmények a folyamatos felújítások ellenére nem túl vonzó látványt nyújtanak.
A szabadtéri létesítmények a folyamatos felújítások ellenére nem túl vonzó látványt nyújtanak.

Most például a terület csatornázására készülünk, ami 15 millió forintos projekt, ám a látogatók ebből mit sem észlelnek. Úgy gondolom, az átlagosan 1800 forintos szállásdíj messze a legalacsonyabb a térségben, és ehhez az árhoz a szolgáltatás színvonala is megfelelő. A környék pedig gyönyörű, az itt táborozó diákok mindig kellemes élménnyel indulnak haza. Sajnos idén kevesebb, legfeljebb 12 ezer vendégéjszakával kell beérnünk, jobb években a 14–15 ezret is elértük – tette hozzá az önkormányzati képviselő.

Olvasóink írták

 • 4. apc 2009. szeptember 20. 17:19
  „"A Bkv-s Mszp mutyi-pénztárból" milyen szépen meglehetne csinálni..EZT IS!”
 • 3. pistika 2009. szeptember 18. 15:58
  „A mai világban nincs létjogosultsága holmi gyerektáboroknak, legfeljebb nevelő nélkül, bekamerázva kertvszakmailag. A műsor neve lehetne mondjuk goldingsó. Inkább fizetős egészségcentrumot kell oda építeni, ha lehet termálvizzel ellátva.”
 • 2. zooberon 2009. szeptember 18. 08:13
  „moderálva sértő”
 • 1. Intel 2009. szeptember 17. 21:59
  „Mágel és a szemetet hova szállítják?
  Mennyibe kerül ez?
  Kérdezzek még?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem állítható talpra a Dekorsy

Várhatóan szeptember végén 168 munkavállaló állása szűnik meg a Dekorsy kft.-nél. Portálunk információja szerint azonban egy új cég október elsejétől tovább foglalkoztatná az elbocsátandó alkalmazottakat.
Tovább olvasom