Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Szemrevételezték a dűlőutakat

Az új városvezetés – híven választási ígéretéhez – folyamatosan karbantartja a városkörnyéki dűlőutakat – jelentette ki tegnap sajtótájékoztatóján Simon István alpolgármester. A tájékoztatót helyszíni bejárás követte.

– A Virágvölgyi út és meghosszabbítása a Dudlesz felé, a Csőszház-dűlő az egyik olyan fontos út, amelynek karbantartása kiemelt figyelmet érdemel – mondta Simon István. – Figyelmet érdemel, mert amióta belterületbe vonták az ottani részt és kiépült a szükséges infrastruktúra, sokan kezdtek építkezésbe, fontos tehát, hogy – lehetőség szerint – jól járható legyen. Az önkormányzat most mintegy 2 millió forintért teszi rendbe, de állapotára folyamatosan figyelnek a szakemberek

A tájékoztatón elhangzott, hogy a városkörnyéki kertekhez vezető „fő" utak rendben vannak, így a Fehér út, a Rákosi út és a Szárhalmi-erdőbe vezető kerékpárút is. Természetesen bőven akad még tennivaló, például a Mély út vagy a Teefenweeg karbantartása is sürgető feladat.

A sajtótájékoztatót követően – szakemberek kíséretében – helyszíni bejárás következett, részben a Virágvölgyben, illetve a környező területeken, ott, ahol sűrűn vannak kiskertek, gyümölcsösök, szőlőskertek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Irány egyenesen a Balaton!

Június 11-től – hétfőtől – újra elindítja balatoni járatát a GYSEV. A kényelmes vasúti kocsikból álló közvetlen járat augusztus 27-ig naponta közlekedik Sopron és Keszthely között. Két év után – együttműködve a MÁV-val és az osztrák vasúttársasággal (ÖBB) – indulnak el a közvetlen járatok. Tovább olvasom