Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

SZDSZ: Ne adjunk teret szélsőséges eszméknek!

Sopron - A választás tétje, hogy marad-e a magyar liberálisoknak képviselete az unióban – mondta Kóczán Zoltán (SZDSZ) s arra figyelmeztetett: nem szabad engedni a kisebbségek megfélemlítését.

– A június 7-i választások tétje, hogy megerősítsük a szabadság táborát Magyarországon, mert nem nézhetjük tétlenül a Jobbik kirekesztő politikáját – fogalmazott Kóczán Zoltán (SZDSZ). Nem tűrhetjük, hogy az országot lejáratják, kisebbségi honfitársainkat megfélemlítik. Együtt meg tudjuk védeni értékeinket akkor, ha elmegyünk szavazni. A választások tétje az, hogy a két erő mellett ki lesz a harmadik: ott leszünk-e mellettük mi, liberálisok?

Molnár József elnök hozzátette: eldől, hogy Magyarország megmarad-e nyitott, demokratikus országnak, vagy átveszi helyét a kirekesztés, gyűlölködés. Az elnök utalt arra is, nemrégiben verbális támadás érte őt Sopronban egy szélsőséges részéről. Mórocz István elnökségi tag arról beszélt, Szentiványi István EP-képviselő kiemelt céljának tekinti a munkavállalás liberalizálását az unióban, illetve az energiabiztonság megteremtését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kránitz: Támogatásból újultak meg óvodák

Sopron - Az ágfalvi és a fertőrákosi óvoda, illetve a soproni bölcsőde összesen 46 millió forinttal… Tovább olvasom