Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 5°C Még több cikk.

SZDSZ: Fotókiállítás Egy a magyar címmel

Sopron - Sopronba érkezik az a fotókiállítás, melyet Egy a magyar címmel az SZDSZ indított. A képek a kirekesztés és a gyűlöletkeltés ellen szólít fel – fogalmazott Molnár József, az SZDSZ soproni elnöke.

A várkerületi Bástyagödörben állítják ki május 19-én azt a fotókiállítást, mely egy országos turné keretében érkezik Sopronba. Az SZDSZ által indított tárlaton a Magyarországon élő kisebbségek egy-egy képviselője jelenik meg. – Az életnagyságú képek között lesz például cigány, zsidó, kövér, fogyatékkal élő, egy a közös bennük: mindannyian magyarok – fogalmazott sajtótájékoztatóján Molnár József, az SZDSZ soproni elnöke.

– Mindannyian különbözőek és sokszínűek vagyunk, de megengedhetetlen, hogy valakit bármilyen tulajdonsága miatt kirekesszenek. Elfogadhatatlan, hogy vannak akik megmondják, hogy kik a magyarok és kik nem.

Molnár József hozzátette, súlyosnak ítéli azt a társadalmi válságot, melybe az ország a kirekesztés és gyűlöletkeltés által sodródik. A kiállítás, melyet kedden 12 órakor Szentiványi István, az SZDSZ EP-képviselője nyit meg, délután 17 óráig látogatható a Bástyagödörben.

Olvasóink írták

 • 4. Goldmund 2009. május 18. 10:36
  „"Az életnagyságú képek között lesz például cigány, zsidó, kövér, fogyatékkal élő, egy a közös bennük: mindannyian magyarok."
  Szégyellem magam, de egyik kategóriába sem tartozom. Azért én még magyarnak tarthatom magam?”
 • 3. Reális 2009. május 17. 13:07
  „Békés,becsületes magyarok ellen uszító párt!Nem hiába 1% szdsz!Magyarország nem kér belőletek!”
 • 2. KisVadföld 2009. május 16. 20:56
  „Dolgozik a cenzúra, törlik a hozzászólást.
  Elhiszem hogy kellemetlen volt a szdsz-nek az a videó, a gustos öregről.
  NAGYON NAGYON kellemetlen.

  MUHAHAHA :D”
 • 1. tondaki 2009. május 15. 19:40
  „Ezt a fotókiállítást már fő vezérük, demszky elvtárs is reklámozta (interneten rajta van), és a gusztos fater a szadeszes tolerencia jegyében a salgótarjáni tv munkatársait el akarta küldeni. Míg bent nagy vezérük arról szónokolt, hogy a liberálisok minden deviánst maguk közé várnak, a termen kívül a kopasz gusztos apuka szócsatát vívott a másként gondolkodókkal. Szánalmas figurák, el fognak tünni a jövőre esedékes parlamenti választásokon.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerékpáron

A Kerékpáros Ifjúsági Kupa területi selejtezőjét tartották nemrégiben a Csornai Rendőrkapitányságon.… Tovább olvasom