Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Századik születésnapján köszöntötték Pfandler Pálnét Sopronban

Századik születésnapján köszöntötték pénteken Pfandler Pálné Mici nénit, aki jó kedéllyel fogadta a gratulációkat a Balfi úti Idősek Otthonában.

Rendkívül jó kedvvel, szellemi frissességgel áldotta meg a sors Pfandler Pálnét, aki száz éves kora ellenére kiváló egészségnek örvend.

– Soproni születésű vagyok, édesanyám is szép kort ért meg, 86 évet kapott az Úrtól. Édesapámat viszont az első világháborúban vesztettem el – mesélte Mici néni, akit az idősek otthona ünnepi díszbe varázsolt termében köszöntöttek pénteken.

Pfandler Pálné századik születésnapját együtt ünnepelhette három fiával, Györggyel, Lászlóval és Pállal. Fotó: Magasi
Pfandler Pálné századik születésnapját együtt ünnepelhette három fiával, Györggyel, Lászlóval és Pállal. Fotó: Magasi


– Férjemmel kiskereskedők voltunk a Balfi utcában, viszont 1952-ben államosítás miatt nehéz időket éltünk, míg férjem a GYSEV-nél talált munkát. Jómagam háztartásbeliként neveltem öt fiúnkat. Örülök, hogy közülük György, László és Pál, valamint nyolc unokám és tizenhárom dédunokám közül is sokan jelen lehettek a századik születésnapomon – mondta el a Kisalföldnek pénteken a boldog születésnapos.

– Hogy minek köszönhetem a hosszú életet? – gondolkodott el a kérdésen Mici néni. – Szerencsére nyugodt típus vagyok, felül tudok kerekedni a sorscsapásokon. Hívő ember vagyok, mindig bíztam az Isten segítségében. Jó egészségnek örvendek. Bár a látásom kissé megromlott, sokat tévézek, s az újságok nagybetűit még el tudom olvasni...

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kránitz László ismét a Parlamentben

Mandur László helyett a soproni Kránitz László lett az MSZP parlamenti képviselője. A politikus… Tovább olvasom