Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Szálloda épül a város közepén

Sopron város kellős közepén egy háromcsillagos szállodának otthont adó tömb épül.
 SMS
„ Fertődiek, ne elégedetlenkedjetek! A fejlődés kis városunkban is kézzelfogható. Most épült két garázs a város kellős közepén. Egy újgazdag megajándékozta a várost – szintén a központban – a kínai nagy fal egy ötvenméteres darabjával, J. Haydn neve már öles betűkkel hirdeti, hogy a zene és a hentesáru mindenkié."
– A város kellős közepén nem két garázs, hanem üzleteknek és egy háromcsillagos szállodának otthont adó tömb épül – mondta Patonai Tamás, az ingatlan tulajdonosa. – Az építkezés egy szakaszánál esetleg úgy tűnhetett, garázsok lesznek, de ma már mindenki számára nyilvánvaló: üzletportálokról van szó. A helyi turisztikai adottságokra épülő magánberuházás megkezdése előtt minden szakhatóságtól beszereztük a megfelelő engedélyt. Mindez egy évet vett igénybe. Végül a nyolcadik tervváltozatot találták megvalósíthatónak, világörökségi környezetbe illőnek az illetékesek, ennek zajlik most az építése.

– Bármennyire is furcsa, Joseph Haydn neve nem védett. Ezért fordulhat elő, hogy minden következmény nélkül a nagy komponista neve akár egy húsbolt cégtábláját is ékesítheti – reagált Fülöp Géza fertődi polgármester az SMS egy másik felvetésére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már a választásokra készülnek

A közelmúltban új csoportelnököt, illetve társelnököt választott a Fidesz – MPSZ és az MDF… Tovább olvasom