Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Szalai László: a soproni képviselők ne szavazzák meg az internetadót!

Melyik a fontosabb: a párt-, vagy a választóinak az érdeke? - tette fel a kérdést Szalai László, a DK önkormányzati képviselője.
  
Az internetadó amellett, hogy sima pénzbehajtás, egyúttal a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása, a média feletti teljes uralom kiépítésének újabb lépcsőfoka - kezdte csütörtöki sajtótájékoztatóját Szalai László, a Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője.

- Az adótervezet óriási felháborodást keltett a magyar emberekben - a fővárosban és vidéken egyaránt -, ezért arra kérem, a város országgyűlési képviselőit, gondolják át, hogy melyik a fontosabb: a párt-, vagy a választóinak az érdeke?

A képviselő hozzátette: a politikusok hívják fel pártja vezetőinek figyelmét arra, hogy ez az adó a gazdasági fejlődés, az információszabadság, a mindenki számára elérhető tudás ellen hat. Ne engedjék, hogy szégyenszemre Magyarország legyen az első hely a világon, ahol az internet mindenki számára elérhetővé tétele helyett annak megadóztatása, luxuscikké tétele a cél.

Mivel az internet a valódi társadalmi párbeszéd, a szabad véleménynyilvánítás és a részben külföldre menekült magyar családokat összekötő kommunikáció színtere is egyben, ne tegyen saját választói ellen, ne szavazza meg az internetadót - zárta szavait Szalai László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy nőt arcon, egy férfit sörösüveggel fejen ütött egy külföldi Sopronban

Egy soproni presszóban előzetes szóváltás után fajultak el a dolgok. Egy román férfit előállítottak… Tovább olvasom