Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Szakonyi tanuló a legjobb pénzügyi-számviteli ügyintéző

Bősze Gábor már az első fordulóban is kimagaslót nyújtott, egy modulból 100 százalékos teljesítményt ért el.

A 2014. évi pénzügyi-számviteli ügyintéző OSZTV-n a csepregi Nádasdy Tamás Közgazdasági, Informatikai, Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium 13. évfolyamos tanulója, Bősze Gábor országos 1. helyezést ért el.

Az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny a szakmán belül a legrangosabb megmérettetésnek számít. Az elődöntőt a képző intézményekben szervezik meg, míg az országos döntőnek évről-évre más szakközépiskola ad otthont.

Török Zoltán, Körmendiné Boros Krisztina, Bősze Gábor, Török Mónika és Wilheimné Ádám Ibolya.
Török Zoltán, Körmendiné Boros Krisztina, Bősze Gábor, Török Mónika és Wilheimné Ádám Ibolya.


Szakonyból Csepregre járó fiú, Bősze Gábor már az első fordulóban is kimagaslót nyújtott, egy modulból 100 százalékos teljesítményt ért el.

Az idei döntőnek szombathelyi Horváth Boldizsár Szakközépiskola volt a házigazdája. A versenyt Gondos Judit, az NGM közigazgatási államtitkára nyitotta meg április 9.-én a Városházán. Gábor az előzetesen elért eredményei alapján meghívást kapott a legjobbak versenyére. A döntő három napon keresztül zajlott, ez alatt több modulból kellett szóbeli és írásbeli vizsgát tenniük a versenyzőknek.

Bősze Gábor a szóbeli próbatételeken maximális pontszámokat kapott, amire tíz éve nem volt példa. Ő lett a pénzügyi-számviteli ügyintéző szakma országos legjobbja.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre a Városházán került sor, ahol Pankucsi Zoltán NGM helyettes államtitkár és dr. Puskás Tivadar Szombathely polgármestere adta át a díjakat. Több értékes nyereménnyel ismerték el Bősze Gábor kimagasló tudását.

Felkészítő tanárok: Wilheimné Ádám Ibolya, Körmendiné Boros Krisztina, Török Mónika és Török Zoltán

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lopott motor miatt? Elhajtott a rendőrök elől egy iváni férfi

A rendőrök Simaságnál igazoltatni akartak egy iváni lányt és egy férfit, de a sofőr gázt adott és… Tovább olvasom