Kisalföld logö

2018. 11. 21. szerda - Olivér 4°C | 7°C Még több cikk.

Szakmai-civil fórum és ismét Építőkockák pályázat

Sopron - Turisztikáról, ingatlanfejlesztésről s a nemzeti fejlesztéspolitika jövőjéről szólnak majd azok az előadások, amelyekre várják az érdeklődőket a közgáz Erzsébet utcai aulájában.

– A Területfejlesztési Szabadegyetem új, őszi szemeszterében neves szaktekintélyek közreműködésével három előadást rendez az NYME Közgazdaság-tudományi Kar Nemzetközi és Regionális Gazdaságtani Intézete, illetve a regionális fejlesztési ügynökség – tájékoztatott dr. Fábián Attila intézetigazgató. A belépődíj nélküli alkalmakra minden érdeklődőt várnak, aki szeretne többet megtudni a turisztikai és ingatlanfejlesztésről, a nemzeti fejlesztéspolitika jövőjéről vagy a tudásgazdaság alapjául szolgáló városi és vidéki társadalom versenyképességi tényezőiről. Dr. Fábián Attila hozzátette: a szabadegyetem olyan helyi fórummá kíván válni, ahol a szakma és a civilek összefogása valós hozadékkal kecsegtet. Az első előadást holnap, a következőt december 1-jén, a harmadikat december 15-én rendezik az Erzsébet utcai aulában délután 5-kor.

Az egyetemisták városfejlesztésben való aktív szellemi közreműködését szolgálja az újonnan meghirdetett Építőkockák elnevezésű pályázat. A csapatok 2010. április 16-ig adhatják le a meghatározott tematikákban alkotott pályaművüket, amelyeket a városvezetésnek is továbbítanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hársfát ültettek az Akadémia vezetői

Sopronpuszta–Nagycenk - A magyar tudomány ünnepe előnapján az MTA vezetői elültették a 184.… Tovább olvasom